Magazin > Horoskop in Numerologija
37288 ogledov

Jutri pričakujte šok za šokom! Preveri, kaj čaka tebe!

horoskop Profimedia
18. septembra ob 4.45 bo nastopil lunin mrk v ribah. Preverite, kaj vas čaka.

Mrki so v astrologiji velika stvar. Pogosto prinašajo šokantne spremembe, ki so hkrati spodbuda, da pozdravimo popolnoma novo različico sebe tako, da začnemo nekaj novega ali se odmaknemo od dogajanja, ki nas je obremenjevalo. Če ste se nečemu izogibali, ali potiskali na stran, obstaja velika verjetnost, da vas bo med mrkom dohitelo s polno močjo. Stvari ne le pridejo na površje, ampak imajo potencial, da popolnoma spremenijo način, kako nadaljujemo na našem duhovnem potovanju. Energija rib ima navado izogibanja, zato opazujte, kje bežite pred trdimi resnicami.

Razmislite, kje se vam ponuja priložnost, da dokončate, sprostite ali opustite nekaj, kar bo omogočilo vaš razvoj. To bi lahko pomenilo nekakšno kulminacijo ali zaključek. To pogosto pomeni, da stopite iz svojega območja udobja in sprejmete spremembe in s tem naredite prostor za priložnosti, ki so pred vami in ste jih prej blokirali.

Tako bo lunin mrk vplival na horoskopska znamenja:

OVEN

Ta mrk bo osvetlil vašo podzavest. Bodite pozorni na živahne sanje in močne občutke, ki prihajajo v tej sezoni mrkov – poskušajo vas voditi. Karmične krivulje lahko nenadoma končajo dolgoletne navade ali skrite strahove, kar vas potisne k duhovni prenovi. Močno se boste zavedali bolečine, ki vam še vedno preprečuje, da bi stopili v življenje polno avantur, po katerih hrepenite. Opazite, kje se je nekaj končalo ali vas omejuje. Čas je, da opustite stara bremena, da naredite prostor za notranji mir in povečano intuicijo. Vaš najboljši način ukrepanja? Uporabite ta mrk, da sprejmete svojo notranjo moč, se soočite s strahom in končno dosežete potreben zaključek, da naredite prostor za prenovo leta 2025.

BIK

Ta lunin mrk bo vaše dolgoročne želje potegnil v središče pozornosti. Karmične krivulje lahko nenadoma spremenijo vaša prijateljstva in razkrijejo, kdo resnično podpira rast vaše duše. Uporabite intuitivno energijo rib, ki vam bo pomagala pri raziskovanju transformativne moči prekinitve vezi s tistimi, ki se ne ujemajo več z vašo potjo. Ali ste prerasli določena prijateljstva ali družbe? Ali obstajajo ljudje v vašem življenju, ki vam jemljejo energijo ali vas ovirajo pri vašem polnem potencialu? Morda je čas, da jih sprostite in ustvarite močnejše meje, da zaščitite lastno rast, zato bodite zelo usklajeni s tem, kar vam vaš občutek govori o vaših spremljevalcih. Razmislite o pridružitvi novi skupini ali omrežju, kjer lahko spoznate ljudi, ki odmevajo z vašim edinstvenim potovanjem in vam lahko ponudijo podporo in spodbudo, ko se še naprej razvijate.

DVOJČKA 

Premiki v karieri so na obzorju in ta lunin mrk lahko povzroči karmično krivuljo v vašem poklicnem življenju. Če se zdi, da gre za obračun ali da se mora nekaj končati, opazite, s čim vas ti globoki intuitivni občutki kličejo, da se soočite. Vas sili na bolj ustvarjalno ali duhovno pot? To je priložnost, da preverite, kako samozavestni se počutite in da razmislite o prevzemu nadzora nad svojimi prihodnjimi načrti. Zdaj je čas, da se osvobodite vseh omejujočih prepričanj, ki vam preprečujejo, da bi sprejeli več avtoritete in napredovali v karieri. Lahko pride do nenadnih koncev, vendar zaupajte svojemu notranjemu vodstvu, da vas bo usmerilo k delu, ki odraža vaše prave strasti in namen. Uporabite ta močan mrk, da opustite stare vzorce in sprejmete novo pot naprej proti svojemu največjemu potencialu.

RAK

Ta mrk bi lahko sprožil željo po razširitvi vaših obzorij, vendar pričakujte, da bodo karmične krivulje zamajale vaša prepričanja ali potovalne načrte. Nenadna spoznanja vas lahko pripeljejo do tega, da opustite stare filozofije ali zastale ideje, kar bo omogočilo prostor za duhovno raziskovanje in nova ustvarjalna iskanja. V tem mrku si pobliže oglejte, kje ste morda omejevali lastno širitev. Če čutite željo po raziskovanju novih krajev ali pridobivanju novega znanja ali veščin, se vprašajte, kaj vas ovira pri tem, da bi uresničili te želje. Če ta lunin mrk prinese nekaj neprijetnih koncev, potem opazite, kje dejansko ustvarja prostor za potovanje, avanturo ali izobraževanje, in naredite skok.

LEV

Prihaja globoka preobrazba, zlasti v intimnosti in skupnih virih. Karmične krivulje lahko nenadoma prekinejo določene čustvene vezi ali finančne dogovore, kar vam omogoči, da si povrnete osebno moč. Ob tej polni luni bodite pozorni na obsesivne misli, vedenje, ki povzroča odvisnost, in strupene vzorce. Kaj je pri vas služilo? Katere navade zares opuščate in katere ljudi morate izpustiti iz svojega življenja? Ali obstajajo kakšne finančne vezi, ki jih je mogoče prekiniti ali najti sklep? Prisluhnite svoji intuiciji in poglejte, kje vas vesolje spodbuja, da se soočite s strahom. To lahko pomeni, da se odrečete nečesa velikega ali sprejmete, da je treba en del vas očistiti, a ko stopite iz te teme, naredite pot svetlobi. Obljubite si, da boste spremenili miselnost, situacijo ali prepričanje, da bi prekinili krog, ki vas je omejeval. Ključ do tega mrka za vas je, da zaupate svoji intuiciji, ko krmarite po teh premikih in sprejmete globljo preobrazbo, ki vas čaka!

DEVICA

Partnerstva so v tem mrku za device v središču pozornosti in karmične krivulje bi lahko vodile do nenadnih kulminacij v vseh odnosih, ki ne služijo več rasti vaše duše. Uporabite to povečano intuicijo, da razumete, katere povezave naj ostanejo. Vse, kar ne deluje ali je treba odstraniti, bo žareča svetloba te polne lune vrgla v ostro jasnost, da bi ustvarili prostor za sveže začetke naslednje leto. Vprašajte se, kje ste se oklepali predpostavke, miselnosti ali scenarija, za katerega veste, da je trajal svoj čas. Katere mračne pripovedi vam preprečujejo, da bi sprejeli srečen, zdrav odnos, ker težko gojite ljubezen do sebe, ste ranljivi ali se pojavljate v partnerstvu? Morda je treba zaceliti travmo iz preteklosti, da bi okrepili svoj potencial v trenutnih odnosih.

TEHTNICA

Vaše dnevne rutine in zdravstvene navade so pod sijem mrka. Karmične krivulje lahko zmotijo ​​vaše rutine in vas prisilijo, da opustite stare vzorce, ki dušijo vašo ustvarjalnost. Ta polna luna vas prosi, da ocenite prakse, ki tvorijo vaše vsakdanje življenje, in vidite, kako vam služijo in kako jih je treba prilagoditi. Katere navade vam preprečujejo, da bi stopili v bolj produktivno, uravnoteženo in opolnomočeno različico sebe? Kje ponavljate ali se vračate k navadam in rutinam, ki škodijo tam, kjer resnično želite napredovati? Če obstaja odvisnost ali negativna navada, ki se ji je treba znebiti, je zdaj priložnost. Vaše zdravje in vaša poklicna vloga sta prav tako poudarjena v tem mrku in spodbujamo vas, da sprejmete kreativen način za izkoriščanje odločnosti, potrebne za izboljšanje obeh tem. Zaupajte nenadnim koncem.

ŠKORPIJON

Ustvarjalnost in samoizražanje sta za v tem mrku za škorpijone osvetljena. Ta preobremenjena polna luna lahko prinese karmične krivulje, ki končajo stara umetniška prizadevanja ali romantične povezave. Verjemite, da ti nenadni konci čistijo pot novim, navdihnjenim strastem. To je tudi luna, da iz svojega življenja izrežete vse strupene ali dramatične elemente. Kdo ali kaj prinaša občutek stresa ali panike? Kako lahko prerežete vezi ali postavite močnejše meje? Ne pozabite biti pozorni na svoje nezavedne vzorce in omejujoča prepričanja ter si med to močno fazo prizadevajte za njihovo sprostitev. To vam bo pomagalo napredovati s prenovljenim občutkom pristnosti in samozavesti. Vaš ključni nasvet je, da pustite intuiciji voditi vaše naslednje korake v ljubezni in ustvarjalnosti.

STRELEC

Vaš dom in družinsko življenje sta v središču tega luninega mrka. Karmične krivulje lahko povzročijo nenadne spremembe v vaši življenjski situaciji ali čustvenih temeljih. Ne upirajte se tem koncem – odpirajo pot globljemu zdravljenju in duhovni rasti znotraj vaših korenin in družinske dinamike. Morda boste hrepeneli po introspekciji, da bi lahko razrešili nekatere težave iz preteklosti, ki jih je treba energično razčistiti. Ozrite se nazaj na svojo vzgojo in kako je to morda oblikovalo vaše trenutne vzorce in prepričanja – kaj je na vas naredilo poseben vtis in ali je treba kakšne rane zaceliti? Ta mrk je čudovit čas, da končno osvobodite čustveno prtljago, ki vas lahko ovira pri tem, da bi se počutili resnično varne.

KOZOROG

Ta mrk vpliva na komunikacijo in vaše okolje. Karmične krivulje bi lahko motile odnose z brati in sestrami ali sosedi ali spremenile vaš način izražanja, da bi lahko našli globlji občutek povezanosti. Eden najmočnejših načinov soočanja s to polno luno je osredotočanje na negovanje jasne in poštene komunikacije. To lahko vključuje prepoznavanje vzorcev komunikacije, ki so vas zadrževali ali povzročali konflikte v vaših odnosih. To je tudi čas za vajo aktivnega poslušanja, resnično slišanje, kaj drugi govorijo brez obsojanja ali prekinjanja. V tem Luninem mrku opazite, katere resnice ali skrita znanja, ki ste se jih izogibali, pridejo na površje. Kako jih lahko sprejmete v tem času preobrazbe? In če obstaja pogovor, ki se vleče in ga je treba zaključiti, je zdaj čas, da ga poiščete.

VODNAR

Ta lunin mrk vas poziva, da ponovno ocenite svoje vrednote in odnos do denarja. Pričakujte karmične krivulje, ki lahko končajo določene finančne navade ali materialne navezanosti. Ti nenadni konci ustvarjajo prostor, da se uskladite z obiljem na način, ki je bolj duhovno in ustvarjalno izpolnjujoč. Težave z denarjem lahko pridejo  površje. Ta polna luna bo osvetlila, kje morate spremeniti svojo miselnost, da bi sprejeli življenje, ki odmeva z vašimi temeljnimi vrednotami. V tem mrku se vprašajte, kaj vam je resnično pomembno. Kaj najbolj cenite v življenju in ali so vaša dejanja v skladu s temi vrednotami? To je čas, da opustite vse, kar ne odmeva več z vami, in se osredotočite na tisto, kar je resnično pomembno.

RIBI

Ta mrk se vam lahko zdi kot osebno prebujenje. Napeta polna luna pade v vaše znamenje in prinaša karmične krivulje, ki lahko povzročijo nenadne spremembe v tem, kako vidite sebe. Opustite zastarele različice sebe in verjemite, da ti konci čistijo pot za bolj duhovno usklajeno, ustvarjalno pot naprej. Ta lunin mrk ponuja močno priložnost za sprostitev starih vzorcev, zato si vzemite čas, da ocenite, kako se predstavljate svetu. Ali se izražate pristno ali se skrivate za masko, ki je drugim bolj všečna? Ribja energija tega mrka vas prosi, da ustvarite močnejše meje in sprostite navezanost ali situacije ali ljudi, ki vas izčrpavajo in preprečujejo, da bi stopili v svojo moč. To bi lahko pomenilo, da se boste soočili s situacijo, ki ste se ji izogibali, vendar ne pozabite – glede tega zaupajte svoji intuiciji in verjemite, da je tako najboljše.

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • iravadi 13:07 17.september 2024.

    Edini šok ste vi, pisuni !!!

  • matermila 12:28 17.september 2024.

    Bolj trapastega naslova pa že dolgo ne. 4krogci, vam je dobro zapisal.

  • 4krogci 12:02 17.september 2024.

    Sepravi šok za šokom....žena bo za dobro jutro rekla da se bo odselila, ljubica bo rekla da si bo povečala joške in zvečer prpeljala še prjatlco na obisk, pol slučajno bo se eurojackpot padu in za lahko noč bo še ...prikaži več novica iz saudske arabije, da nepoznani stric se stegnu in vse prepoženje mi zapušča vključno z naftnim poljem,... sam en haklc pri vsem skupi....zjutro nesmem nastavit budilke hahahah