Magazin > Horoskop in Numerologija
6465 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 18. julija 2023

astrologija, napoved, horoskop Profimedia
Z noto entuziazma boste pretiravali in poveličevali vse stvari, ki vas obdajajo.

Polni poguma in nasmejani se boste lažje kot običajno soočali z raznimi zapleti in težavami. Ne skrivajte se za masko, odložite jo in stopite nasproti pogumnim in drznim korakom. Ne sklepajte več kompromisov z ljudmi okrog sebe, da bi jim ustregli ali jih osrečili ne glede na to, kakšno ceno vi zato plačate in kakšno breme nosite. Dovolite si biti navihani. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Zdrav razum vas bo obvaroval pred nadlogami in težavami ali nesmiselnimi naložbami, ki vodijo v izgube. Če nameravate investirati, morate vedeti, kako to storiti, zato poiščite nasvet.

BIK 
Potrpežljivost bo v smeri dobrih odnosov v službi pomemben element, neodvisen pristop pa vas vodi do uspeha. Osebnih stvari v delovnem okolju kljub entuziazmu nikar ne delite.

DVOJČKA 
Neustrašno in trdno se boste soočili z vsemi težavami, ki se prepletajo na zasebnem področju. Pomembno poglavje bodo odnosi s starši, saj se ne bodo strinjali z vašimi odločitvami.

RAK 
Lažje boste rešili vsa zahtevna vprašanja in težave, tudi dolgotrajne. Pomembno bo, da napetosti ne zadržujete v sebi, tudi če imate občutek, da boste s svojimi besedami nekoga prizadeli.

LEV 
Ostanite pozitivno naravnani in verjemite, da se vse kar je trenutno kompleksno lahko izboljša, če boste zaupali v dobro. Pomembno je, da čim prej odstranite mentalno blokado.

DEVICA 
Na osebnem področju vam določene zadeve ne bodo ravno najbolj jasne, saj boste zmedeni ter polni raznih nihanj. Nikar ne bodite ljubosumni, če se bodo zadeve na področju čustev spreminjale.

TEHTNICA 
Zaznali boste nekaj, o čemer za zdaj ne bi smeli razmišljati. Vseeno se bo težko brzdati in nekaj boste kljub vsem opozorilom razkrili. Odgovor osebe, ki je za vas pomembna, vas lahko preseneti.

ŠKORPIJON 
Zaradi energije lune v levu, se boste nekoliko lažje odločili o pomembni zadevi. Manj se obremenjujete in ne komplicirajte, le tako boste z lahkoto nekomu pripravljeni ponuditi še eno priložnost. 

STRELEC 
V kočljivi situaciji boste malce ljubosumni, čeprav boste poskusili na vsak način skriti čustvo, ki vam ogroža sproščeno delovanje. Pripravite se na nove izzive in uporabite svoj optimizem.

KOZOROG 
Vsega kar se bo dogajalo na področju kariere nikar ne ocenjujte na podlagi le enega dogodka, saj se lahko zaradi močnega entuziazma, ki ga bo prebujala energija lune v levu zmotite.

VODNAR 
Na ljubezenskem področju nikar toliko ne komplicirajte, saj nasprotna stran ne bo razpoložena za razglabljanja v nedogled. Raje se sproščeno odpravite na izlet ali počnite nekaj, kar vas navdušuje. 

RIBI 
Odločite se glede povabila, saj se vam nekdo od prijateljev ne more večno prilagajati. 
Poskusite ugotoviti, zakaj se vam ves čas nizajo podobne lekcije, ki pa nikakor niso edina izbira. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice