Magazin > Horoskop in Numerologija
2057 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 14. julija 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Prilagajanje je lahko tokrat malce težavno, saj boste na vsak način vztrajali pri svojih argumentih.

Ljubezenske vibracije se vas niti ne bodo dotaknile, bolj pomembni bodo tokrat prijateljski odnosi. Najboljša odločitev, če želite prijeten dan je, da ste iskreni, prilagodljivi, ter da prisluhnete. Pazite, saj lahko pripombe eksplodirajo v konflikte. Dobra novica je, da se bodo končali tako hitro, kot so se začeli. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Nikar, ko se bo nekaj nenadoma zakompliciralo ne izgubljajte živcev, saj bi tako zapravili še zadnje priložnosti. Vzemite si več časa, da prisluhnete nekomu, ki vam želi svetovati.

BIK
Sprejeti morate kompromis, čeprav vam to ne bo najbolj pisano na kožo. Občutek, da ste zopet osamljeni in polni dvomov, skušajte s pomočjo spontane energije lune v dvojčkih nadzorovati.

DVOJČKA
Na osebnem področju nikar ne sprejemajte resnih odločitev, saj so na vidiku večje zmote in nepravilnosti, ki vas lahko popeljejo v težave. Imate dovolj časa, da se v miru odločite.

RAK
Pri nalogi, ki bo za druge zelo težavna boste zelo učinkoviti, saj ste se odlično pripravili, poleg tega čutite, da so vam okoliščine končno bolj naklonjene kot so bile v preteklih dneh. 

LEV
Na čustvenem področju prihaja veliko lepih komplimentov, ki vas bodo spravili v boljšo voljo. Na vidiku je tudi nekaj novega na področju dela, zato se začnite pravočasno pripravljati.

DEVICA
Bodite zadovoljni s svojim življenjem in se zazrite naprej. Veliko zadev se lahko spremeni, in sicer v pozitivno smer, kar vam prinaša zadovoljstvo. Končno boste sposobni podati se naprej.

TEHTNICA
Zaradi lune v dvojčkih vas bo ujel občutek, da samo čakate, reakcije pa od nikoder. Nekomu boste na jasen način povedali, kje in zakaj dela napake, česar ne bo znal najboljše sprejeti.

ŠKORPIJON
Zaradi energije lune v dvojčkih boste v službi nemirni in na osebnem področju preveč nestrpni za pogovor. Pazite tudi na svoje zdravje, saj ste trenutno v bolj nestabilnem obdobju.

STRELEC
Obremenjevale vas bodo nedorečenosti in nerešeni odnosi, zato ne boste ravno najboljša družba za tiste, ki se bodo želeli neobremenjeno zabavati. V domačem okolju vas čaka veliko dela. 

KOZOROG
Razmišljali boste o pomembnih spremembah, vendar se preveč ne ustavljajte, ker trenutno še niso izvedljive. Obveznosti, ki vas čakajo boste opravili brez zapletov, nato pa se boste spočili. 

VODNAR
Ne zmenite se za zahteve nekoga, ki bi rad rešil vse naenkrat, ostanite premišljeni, le tako lahko splezate na vrh gore, ki ste si jo že pred kratkim ogledali. Pot v svoji smeri se bo kmalu obrestovala.

RIBI
Vse bo zaradi lune v dvojčkih čisto po vašem okusu, saj se bo kompliciranje umaknilo iz obzorja. Pričakujte tudi nekaj ljubezenskih iskric, še posebej z osebo, ki jo že nekaj časa opazujete.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.