Magazin > Horoskop in Numerologija
10889 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 3. julija 2024

astrologija, horoskop, vedeževanje
Želje lahko s konjunkcijo med Luno in Jupitrom počasi začno pronicati v realnost, vendar boste morali vanje zaupati.

Močna in hkrati topla vibracija se bo dotaknila tudi najbolj hladnih ter zaprtih vase. Prebuja se želja po iskrenih debatah, argumentiranju in pogovorih. Na področju ljubezni se bodo prepletale razigrane vibracije, ter velika mera igrivosti. Skušajte se izogniti napetostim ter tistim situacijam, v katerih bi morali braniti svoje interese. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Izbirajte tudi takrat, ko si boste po tihem mislili svoje prave besede in bodite, ko boste prejeli kočljivo vprašanje kljub temu, da se luna nahaja v znamenju opravljivih dvojčkov  iskreni. 

BIK 
Ne odnehajte takoj zaradi ovir, na katere boste zaradi naglice, ki jo prebuja luna v znamenju dvojčkov naleteli. Dovolite, da se tokrat drugi odločijo o tem, kaj je prav in kaj ne. 

DVOJČKA
Čeprav se bo luna nahajala v vašem znamenju, se iz osebnih razlogov, ko se boste znašli med sprtimi posamezniki raje držite v ozadju. Na področju čustev bodo občutki mešani.

RAK 
Skušajte kljub temu, da bo vse, kar vas obdaja, glasno in navihano ostati mirni in premišljeni. Sprejeti boste morali nekaj, o čemer zaradi preveč različnih informacij še niste povsem prepričani.

LEV 
Oseba, ki ste ji pri srcu, vas bo opomnila, da si že dolgo nista vzela časa zase. Z energijo lune v dvojčkih boste odličen sogovornik in poslušalec, na konkretne korake pa še ne boste pripravljeni.

DEVICA 
Če se že nekaj časa trudite doseči napredek, si boste lahko oddahnili, saj se bodo določene stvari rešile v iznajdljivi smeri. Pomembno bo, da si boste dovolili uživati v drobnih trenutkih. 

TEHTNICA 
Odločili se boste za zadevo, ki vam lahko omogoči boljše pogoje. Na področju kariere boste iskali bolj pogumne prijeme, prav tako se boste vsaj za trenutek znebili svoje neodločnosti. 

ŠKORPIJON 
Naredili boste odločen korak, ki vam bo pomagal uveljaviti se v poslovnem svetu ter poskrbeti, da se bo o vas govorilo. Na ljubezenskem področju vam ne bodo najbolj všeč poglobljena čustva.

STRELEC 
Novica, ki prihaja nepričakovano, lahko za trenutek obremeni podzavest. Veliko časa boste namenili razmišljanju o situacijah, ki jih kljub vseh svoji modrosti nekako ne razumete.

KOZOROG 
Kljub energiji lune v dvojčkih bo izgledalo, kot da bi se obotavljali, v resnici se boste po tihem spraševali, kako bi lahko obenem rešili nekaj zadev, ki so se nakopičile pred kratkim. 

VODNAR 
Nečesa očitno še niste pozabili, čeprav je že daleč za vami in se nihče več ne spomni, kaj točno se je zgodilo. Ne boste dovolj samozavestni, da bi se uprli določenim zaznavam.

RIBI 
Nekaj, o čemer bodo razpravljali sodelavci ali prijatelji, vam nikakor ni všeč. Kljub temu se potrudite glede nujnega kompromisa in dogovora, ki je za vas na področju financ pomemben. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.