Magazin > Horoskop in Numerologija
10731 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 19. junija 2024

zvezde, astrologija, astronomija, horoskop Profimedia
Potrudite se, da boste gledali v pravo smer in skoraj vse se bo zgodilo skoraj tako, kot ste predvidevali.

Končno se bodo vse nejasnosti, ki niso bile dorečene zavihtele v pravo smer, in sicer v najbolj odločilnem trenutku. Navdušeni se boste z veseljem usmerili k novim dogodivščinam in izzivom. Pomembno je, da se zaposlite, tako umsko kot tudi fizično, saj boste potrebovali nekaj, kar vas motivira. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Zmotilo vas bo, da prijatelji niso pripravljeni razumeti, da potrebujete nekaj časa zase, da razmislite o določenih premikih, ki so se vas dotaknili čisto nepričakovano. Vztrajate pri svojih odločitvah.

BIK 
Nihče ne bo hotel v službi, kjer se lahko dopoldne, ko bo luna še v škorpijonu, nakopičijo nesporazumi popustiti, zato naredite tokrat vi tisti korak, ki bo v trenutku umiril celotno situacijo.

DVOJČKA 
Če ne bo vse na svojem mestu, lahko dopoldne, ko se bo luna še nahajala v škorpijonu, izgubite tla pod nogami. Obveznosti, ki se vztrajno kopičijo, se skušajte lotiti premišljeno. 

RAK 
Pričakujte radovednost, ki vam bo pomagala razumeti. Pri poslovnih korakih, ki zahtevajo zbranost, nikar ne hitite, saj določenih okoliščin še ne obvladate, tako kot bi jih morali.

LEV 
Če želite lahkotne odnose, obdržite sproščen nastop. Končno se nahajate na pravi poti do uspeha, zato se ne ustavljajte tam, kjer vas bo nekdo nezadovoljno in kritično opazoval.

DEVICA 
Obremenjujejo vas tisti, ki jih morate vedno znova opozarjati, da se znate odločati sami. Energija škorpijona vam lahko dopoldne pomaga tudi pri iskanju najboljših možnosti. 

TEHTNICA 
Čas bo zdravilo, še posebej za tiste, ki se borite s stvarmi, katerih sami niste sposobni razčistiti. Z denarjem ostanite bolj previdni, saj trenutno nimate pravega občutka, kaj zares potrebujete.

ŠKORPIJON 
Ker bodo čustva precej močnejša od razuma, se jim spontano prepustite in se ne bojte, da bi se napačno usmerili. Dobili boste kompliment, da vam lahko nekdo popolnoma zaupa. 

STRELEC
V medsebojnih odnosih bo ključnega pomena pozno popoldne, ko luna prehaja v vaše znamenje spontanost, ki bo vse skupaj razbremenila. Čustva bodo končno nekoliko bolj umirjena.

KOZOROG 
Ker boste nekoliko bolj nepotrpežljivi, bodite zelo premišljeni ter previdni ob pomembnejših dogovorih in nakupih, saj se lahko nekje skriva majhna, skoraj nevidna past.

VODNAR 
Dan se bo začel s prijetnim sporočilom, ki vam odpira globoko upanje na lepši jutri. Končno boste pozabili na nekaj težavnega in obremenjujočega. Ne izgubljajte upanja, raje zaupajte vase.

RIBI
Sprejmite, če sami ne zmorete vsega postoriti, pomoč sodelavcev in ne razmišljajte, kdo bi vas lahko le izkoristil. Zvečer, ko bo luna v strelcu, lahko pričakujete pozitivne vibracije.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.