Magazin > Horoskop in Numerologija
507 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 28. septembra 2024

astrologija, horoskop Profimedia
Občutek, da nekomu pripadate, vas bo zagotovo držal pokonci.

O dolgčasu ne bo niti sledu, saj boste znali sami poskrbeti, da se ves čas nekaj dogaja. Na področju čustev pričakujte pravi ljubezenski vrtiljak. Prebujali boste samospoznanje o tem, v kaj zares verjamete ali kaj si pravzaprav želite od svojega življenja. Spoznajte in brez strahu poudarite svoje prednosti, le tako jih bodo začeli poudarjati tudi drugi. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Še posebej lepo bo na ljubezenskem področju, saj si boste dovolili, da iskrena čustva tečejo skozi vas, ne da bi jih nervozno analizirali. Končno boste našli svoj notranji mir.

BIK
Prebudi se lahko nekaj nejasnosti ter napetosti, še posebej na področju doma, kjer vas bo spremljal občutek, da nečesa morda ne delate tako, kot bi si drugi želeli. Ne ozirajte se na pripombe.

DVOJČKA
Čustveni odzivi, ki se bodo prebujali z energijo lune v levu, vas bodo opomnili, da je treba najprej zaupati vase, zato jih nikar ne potlačite preveč. Hrepeneli boste po tišini.

RAK
Želite si nekaj, kar je trenutno neizvedljivo, zato energijo, ki jo prebuja luna v levu, raje uporabite v smeri, ki vam prinaša stabilizacijo. Ne dovolite, da vam karkoli sugerirajo. 

LEV
Kljub začetnim komplikacijam se lahko z nekom pogovorita in prilagodita. Nikar ne bodite preveč zaletavi, saj bo pomembno, kako se boste odzvali na spremenjene razmere. 

DEVICA
Napetosti, trenja, konflikti in nesporazumi vas lahko, kljub temu da se bo luna nahajala v znamenju leva, pahnejo v nezavidljiv položaj, iz katerega se boste želeli spretno izmuzniti.

TEHTNICA
V dobro voljo vas bo spravilo nekaj zelo simpatičnih trenutkov, ki jih boste preživeli s svojo ljubljeno osebo ali bližnjimi. Zvečer boste utrujeni, ugajale vam bodo mirne oblike sprostitve.

ŠKORPIJON
Poiščite s pomočjo namigov, ki jih za vas pripravlja energija lune v levu drugačne poti iz situacije, ki je nastala v zadnjem času. Ne pozabite tudi na e-mail, ki lahko spremeni marsikaj.

STRELEC
Ne zanašajte se na nepomembne pripombe, ki se bodo verjetno zaradi zavisti vrstile ena za drugo. Ker se boste sposobni povezati z energijo leva, vam bo vse veliko lažje. 

KOZOROG
Odločite se z luno v levu za soočenje, saj bo resnica vendarle našla pravo pot. Na področju čustev, kjer vas nekaj v notranjosti obremenjuje, se kmalu obeta boljši čas.

VODNAR
Želeli se boste posvetiti sebi in se poglobiti v svet čustev v smeri, da se vam počasi zgodi nekaj lepega. Priznali si boste tudi nekaj napakic iz preteklosti ter začutili močno olajšanje.

RIBI
Priznali si boste, da vam ustreza, da sledite poti, ki jo dirigirajo tisti, ki so vam blizu in vas dobro poznajo. Prebudili se bodo nežni občutki in želja po globokih debatah na osebni ravni.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.