Magazin > Horoskop in Numerologija
11560 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 20. aprila 2024

astrologija, astronomija Profimedia
Če boste zadrževali jezo ali zamero v sebi boste s tem blokirali sposobnost jasnega zaznavanja.

Pomembne vam bodo oprijemljive in realne zadeve, s katerimi boste lahko osebnostno napredovali. Čas je ugoden za finančne premike, ki ne vsebujejo tveganja, ter za resne dogovore na poti k napredku. Bistvenega pomena na poti do višjih vizij bo popolna zbranost. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Želeli si boste več razumevanja s strani bližnjih, vendar vse skupaj zaradi lune v znamenju device ne bo tako zelo razposajeno, kot bi si želeli. Vitalen korak vas vodi k zadovoljstvu.

BIK 
Vezani biki in bikice, zaradi lune v devici boste želeli nadzor, zato bo prisotnih nekaj težav z ljubosumjem. Samski, težko se boste sprostili, saj se vam bodo ves čas v mislih prepletale zoprne vibracije.

DVOJČKA 
Energija lune v devici bo za vas, ki obožujete razigranost zahtevna, spodbujala vas bo, da se soočate s površnostjo in nedoslednostjo. Skušajte se izogniti sarkastičnim pripombam.

RAK 
Bolj kot bo vaše srce odprto za težave drugih, težje se boste soočili s svojimi bremeni. Hrepeneli boste po sožitju, ki pa ga ne bo enostavno ujeti, saj se bodo vsi bolj zapirali vase.

LEV
Objela vas bo učinkovita energija, zato boste nekoliko močneje čutili, kam je treba iti in kaj je treba čim prej narediti. Intenzivnost energije, ki jo boste vložili v delo, bo neverjetna. 

DEVICA 
V vsaki situaciji lahko zaradi odlične energije lune v svojem znamenju pustite pozitiven vtis, zato se ne obremenjujte preveč, kako boste nekaj, kar je povezano z domom, izpeljali. 

TEHTNICA 
Tisti, ki so pričakovali, da se boste zmotili, bodo razočarani, saj boste z luno v devici zelo vztrajni in osredotočeni. Napak in spodrsljajev si tokrat nikakor ne boste dovolili, prav tako boste premišljeni.

ŠKORPIJON
Nekaj se zaradi težke energije lune v devici zapletlo, kar vas bo vznemirjalo predvsem zato, ker ste si naredili drugačen načrt. Na zasebnem področju ne bo šlo brez potrpežljivosti.

STRELEC
Pripravite se na grenka soočanja, saj vam bo želel nekdo močno nasprotovati. Veliko stvari v domačem okolju boste želeli narediti po svoje, vendar vas niti za trenutek ne bodo pustili pri miru.

KOZOROG
Nekdo vas bo, ko boste izpostavili pomembna dejstva, podprl, zato se nikar ne ustavite na sredi poti. Čeprav se bodo na področju čustev občasno prebujala hrepenenja, boste zadovoljni.

VODNAR
Nečesa se lotite samostojno, saj bodo z luno v devici vzpostavljeni skoraj idealni pogoji. Razveselilo vas bo nekaj zanimivih sogovornikov, s katerimi se boste prijetno povezali.

RIBI
Nekompromisni boste usmerjeni k uresničevanju lastnih želja, še posebej tistih, ki so povezane z materialnim področjem. Raziskovali boste to, kdo je vreden vaše pozornosti in kdo ne.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.