Magazin > Horoskop in Numerologija
14125 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 23. junija 2024

astrologija, horoskop Profimedia
Soočite se z nalogami, za katere v preteklem obdobju niste našli pravih prijemov ali rešitev.

Priporočljivo bi bilo upoštevati kakšen nasvet, vendar naj bo to le nasvet, odločiti se boste morali sami. Težko boste zbrali pogum in samozavest, zato se boste raje umaknili v ozadje in delovali v vlogi opazovalca. Ker se ne boste zavedali pravega razloga svojih korakov in dejanj nikar prehitro ne sklepajte, še posebej na področju ljubezni, kjer vas bo vleklo v nenavadne globine. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Nikar, tudi če vas bo nekdo neprestano priganjal, ne hitite in ne sklepajte prezgodaj. Potrebujete spremembo okolja, zato storite več za zase in se usmerite tudi v prijetne stvari. 

BIK
Čeprav se nekomu lahko uprete in zadeve obrnete v svoj prid, znova premislite, če resnično delate prav. V ljubezenskem  odnosu boste preveč neučakani, da bi se v miru pogovorili.

DVOJČKA 
Vsak trenutek boste izkoristili za to, da boste druge prepričali o svojih ciljih, ki bodo z luno v kozorogu v mislih dodelani do potankosti. Ljubezen vas bo popeljala v zanimivo razmišljanje.

RAK 
Vsega, kar se si v zadnjih dneh zastavili, se lotite premišljeno in predvsem bolj preudarno. Bodite čim bolj samostojni, ter nikar ne dovolite, da bi postali odvisni od drugih.

LEV
Želite si pravih povezav, zato vam bo izredno težko ukvarjati se s stvarmi, v katere ne verjamete. Zavedate se, da bi morali taktizirati, kar se vam nikakor ne posreči, saj ste preveč iskreni. 

DEVICA 
Razveselilo vas bo srečanje, prijeten bo občutek, da niste sami ter da vas nekdo na iskren način podpira, bo dvignil samozavest. Stopate v veliko bolj nežno obdobje delovanja.

TEHTNICA 
Vezani boste želeli počasi začeti tkati dolgoročno prihodnost. Tisti, ki niste v razmerju, se boste prepustili navdihu. Dovolite si, da vas odnese tja, kjer si lahko obetate dobro energijo.

ŠKORPIJON 
Z energijo lune v znamenju kozoroga si boste nabrali dovolj energije da opravite tisto, kar od vas pričakujejo v družinskem okolju. Očarljivi boste, osebe nasprotnega spola se vam bodo s težavo uprle.

STRELEC
Tudi v težjih situacijah boste kljub trdi energiji lune v znamenju kozoroga flegmatično naravnani, kar je za vas najlažja pot do zadovoljstva. Prijateljevo sporočilo vas bo razvedrilo.

KOZOROG
Z energijo lune v svojem znamenju bodo misli pri uresničevanju ciljev, o katerih na področju kariere ter denarja razmišljate že dlje časa. Globok pogovor bo pravi balzam za dušo.

VODNAR 
Če boste preveč ravnodušni, vam lahko to v družinskem okolju povzroči manjše zaplete. Ne zanašajte se na obljube nekoga, ki vas je že večkrat nesramno pustil na cedilu. 

RIBI 
Če se ne boste zbrali in stabilizirali, lahko nastopi slaba volja. Nikar ne zavlačujte s pomembnimi soočenji, saj bodo določeni koraki tokrat nujno potrebni, če želite biti zadovoljni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.