Magazin > Film & Glasba & TV
23 ogledov

V Slovenijo prihaja Okornov Miklavž

Pisma Sv. Nikolaju (Mitja Okorn) Youtube
Romantična komedija Pisma sv. Nikolaju, ki je nastala na Poljskem pod režisersko taktirko Slovenca Mitje Okorna, s prek 1,1 milijona ogledov obiskovalcev poljskih kinematografov v prvih treh tednih podira rekorde. V slovenskih kinodvoranah ga lahko pričakujemo 15. decembra.

Vrsto let so ženske točile solze v družbi Bridget Jones, se na smrt zaljubljale v Hugha Granta in se smejale, čeprav se je v perspektivi štirih porok pojavil tudi pogreb. Zdaj je čas za film Pisma sv. Nikolaju, v katerem v vrtincu življenja izgubljeni junaki odkrijejo, da je to, kar jih je doletelo, v resnici ljubezen.

Na poseben dan v letu se pet žensk in pet moških prepriča o tem, da pred ljubeznijo in prazniki ni mogoče pobegniti. Paweł Małaszyński, Maciej Stuhr, Piotr Adamczyk, Tomasz Karolak, Roma Gąsiorowska, Agnieszka Dygant in Katarzyna Zielińska v najbolj romantični uspešnici leta pokažejo, kako je treba ljubiti.

Oglejte si napovednik!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.