Magazin > Film & Glasba & TV
59 ogledov

Swagice ostale brez članice

S.W.A.G Aljoša Kravanja
Skupino S.W.A.G, ki je nastala na šovu X Factor, po novem sestavljajo le štiri dekleta, in ne pet.

V poletnih dneh je skupino S.W.A.G, ki so jo žirantje združili v šovu X Factor, zapustila Suzana Banovič: "Med dopustom sem veliko razmišljala o tem in prišla do zaključka, da vedno manj verjamem v to skupino in njeno delovanje. Nastopov nismo imele, velikega zanimanja za nas ni bilo, ta neaktivnost me je zelo motila, pa tudi to, da so se posamezne punce lotile samostojnih duetov z drugimi izvajalci. Zdi se mi, da je bil bolj interes, da se vsaka predstavlja sama in ne kot skupina, zato sem se odločila, da bom to tudi jaz izkoristila in delala po svoje. Nekaj že imam v načrtu, upam, da se bo uresničilo," nam je zaupala mlada pevka in dodala, da se je s Tjašo, Saro, Bianco in Majo razšla sporazumno:

"Kar se mene tiče, ni nobenih zamer. Moji argumenti so bili tehtni in dekleta so rekla, da se s tem strinjajo. Oditi sem želela že prej, vendar so me takrat uspele prepričati v nasprotno, tokrat pa so  mojo odločitev podprle. Od takrat se še nismo slišale, mogoče je katera tudi jezna name, vendar se v to ne bi spuščala, saj je bil moj namen, da se bolje počutim, kar vsekakor se. Kar se mene tiče, grem z veseljem z njimi na kavo in verjetno bomo tudi šle."

S.W.A.G na turnejo septembra

Swagice pa bodo kljub skrčeni zasedbi še naprej razveseljevale svoje oboževalce, Suzanino odločitev pa popolnoma podpirajo: "Razložila nam je, da je na prvo mesto začela postavljati druge stvari in da bi bilo za vse nas bolje, če se razidemo. Nobenih zamer in prepiranja ni bilo, če se tako bolje počuti, smo vesele zanjo. Me delamo nemoteno in brez ovir naprej. Odločile smo se, da iz tega potegnemo najboljše, dobile smo tudi nove ponudbe, septembra bomo imele turnejo po Planetih Tuš. Videospot bomo posnele z drugim singlom, glede lastnih pesmi pa še čakamo na odziv. Če bo ljudem naš prvi singel všeč, bomo nadaljevale v tej smeri, drugače se bomo odločile za kakšen drug žanr," nam je zaupala Tjaša.

Komentarjev 1
  • zic 10:30 15.avgust 2012.

    to je pa najbolj pomemben podatek na dan marijinega vnebovzetja....ha ha ha....dol mi visijo tele kure nesposobne, kr neki zrak mešat u lajfu je pa sigurn koristno dejanje!?