Magazin > Film & Glasba & TV
40 ogledov

Stavros in Ima dana

Stavros in njegova tiskovna predstavnica Kaly Kolonič (Foto: Kaly Kolonič) Žurnal24 main
Jasmin Stavros je predstavil svoj novi dvojni album Ima dana, na katerem je 12 skladb in 12 remiksov.

Legendarni hrvaški pevec Jasmin Stavros je album Ima dana ustvaril v sodelovanju z vrhunskim timom avtorjev, pri večini pesmi pa tudi sam prispeval glasbo in besedila. Na novem albumu je poleg aktualnega singla Rastanimo se, za katerega je pred kratkim posnel tudi spot, in Žene, za katero je bil videospot posnet v Sloveniji, tudi znani hit Alkohol, ki je nastal v duetu z Mladenom Grdovićem. V sodelovanju s Sandijem Murovcem - Murijem pa je Staki posnel pesem Ženske.

"Moj novi album je darilo mojim oboževalcem," je povedal Jasmin in dodal, da pravega asa še vedno skriva v rokavu. "Kmalu vas bom presenetil s skladbo, ki ni narejena v mojem prepoznavnem stilu, in zagotavljam vam, da vas bo navdušila," je še komentiral pevec.

"Jasmin Stavros ni le velik glasbenik in kralj zabave, kot so ga že pred časom upravičeno okronali oboževalci in mediji, Jasmin je tudi velik človek," je na tiskovni konferenci ob predstavitvi novega albuma Stavrosa komentirala njegova uradna predstavnica za stike z javnostmi in lastnica Agencije Ekskluzivno Kaly Kolonič.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.