Magazin > Film & Glasba & TV
6831 ogledov

Olga delila travmo, kar se je nato zgodilo, se bo vpisalo v naše TV anale

poroka na prvi pogled, olga zupanc, miha plasaj Planet TV
Eden najlepših, če ne celo najlepši trenutek iz naših resničnostnih šovov.

Za nami je še zadnja ceremonija letošnje sezone šova Poroka na prvi pogled. Bila je daleč najbolj čustvena ... Olga je spregovorila o svoji travmatični preteklosti in Mihu tako končno razkrila, zakaj se je do njega včasih obnašala tako hladno in ga odrivala od sebe.

poroka na prvi pogled, olga zupanc, miha plasaj | Avtor: Planet TV Planet TV
Še preden je začela pripoved, je Olga poudarila, da o tej temi govori z veliko ljubeznijo do staršev, ker jim je oprostila in travmo predelala. Njen oče je bil do nje nasilen. S tepežem ji je prvič zagrozil, ko ji je bilo le leto in pol, svojo grožnjo pa uresničil, ko je dopolnila tri leta. Tako močno jo je udaril, da je padla na tla in izgubila zaupanje v to, da jo doma zaželena in ljubljena. "Moja mama je po vsakem takem dogodku rekla: 'Ne vznemirjaj se, oče te ima rad.'"

Nasilje je Olga doživela tudi pozneje. Spoznala je moškega, ob katerem je v trebuhu začutila metulje. "Zato jih nočem čutiti nikoli več," je pripomnila in dodala, da je čez čas spoznala, da ta moški nima empatije. To jo je spomnilo na otroštvo. "Imam zlomljeno rebro, strgano mišico, pretres možganov, poškodovane vezi in še kakšne poškodbe. Šla sem čez hud sodni postopek, ki je trajal skoraj dve leti," je dejala. Olga se je s prijateljico nato za pol leta preselila v planinsko hišo v gozd. Čeprav jima v koči ni bilo udobno, se na ta čas sedaj spominja kot na enega najlepših obdobij v svojem življenju. "Najbolj pomembni so bili pogovori in optimizem, ki je bil ves dan prisoten, da ne bom padla, da se bom pobrala, dobila nazaj moč in živela srečno."

poroka na prvi pogled, olga zupanc, miha plasaj | Avtor: Planet TV Planet TV
Olga je priznala, da so njeni obrambni mehanizmi Miho povezali z vsemi negativnimi občutki iz preteklosti in ljudmi, ki so ji škodili. "Zelo sem ti hvaležna, da nisi bil aroganten, ko te nisem sprejemala. Bil si jezen, neprijeten, nisi bil pa krut ali nasilen. Kar lahko rečem je, hvala," pa je povedala svojemu možu, ki je pred kamero zajokal. "Če bi to vedel, bi razumel, zakaj imava tak odnos," je na robu solza dejal in priznal, da je Olgo napačno ocenil. "Hudo je take zgodbe poslušati," je še izjavil in dodal, da bi si želel, da bi z Olgo nadaljevala to ljubezensko zgodbo. 

poroka na prvi pogled, olga zupanc, miha plasaj | Avtor: Planet TV Planet TV

 

Komentarjev 6
  • Pierre 13:58 28.maj 2024.

    Moja okolina smatra zreo sam za psihiatra (Bora Fish Stew)

  • Grof 09:31 28.maj 2024.

    Olga bi našla veliko ljubezni in notranji mir, edino v mirni vasici Vrabče, na Primorskem, ob ljubečem Arturju

  • Avatar Garancija
    Garancija 07:57 28.maj 2024.

    Kdor to gleda je goden za v polje