Magazin > Film & Glasba & TV
72 ogledov

Na filmska platna prihajajo legendarni Troli

Troli Blitz
Po dolgem času se na vračajo legendarna bitja, ki se jih spomnimo še iz 90. letih.

Ustvarjalci risanega celovečerca Shrek so se domislili nove bistre, zabavne in nagajive komedije o iskanju sreče in o tem, kako daleč so nekateri pripravljeni iti, da si to srečo zagotovijo. Risanka Troli bo gledalce popeljala v pisan in čudežev poln svet pretirano optimističnih trolov, ki nenehno poplesavajo in jim iz ust nenehno doni pesem, ter komično črnogledih Bergnovih, ki so srečni le, kadar so pohrustali nekaj trolov.

Troli | Avtor: Blitz Blitz
Pomembno dimenzijo pa risanki daje glasba, ki nadgrajuje njen značaj. "Besedila so del pripovednega orodja," pravi režiser Walt Dohrn. Pri ustvarjanju pesmi je sodeloval svetovno znani Justin Timberlake, ki je v angleški različici posodil glas Veji. "Od nekdaj sem si želel biti zadolžen za glasbo za film," pravi igralec in pevec, "in tokrat se je zdelo to povsem naravno, saj v filmu že posojam glas. Tako se čutim z zgodbo precej bolj povezan. To, da posojam glas Veji, je vsekakor pomagalo pri ustvarjanju izvirne glasbe za Trole."

Nastalo je petih novih skladb, ki jih izvajajo Timberlake, Gwen Stefani, Anna Kendrick in Ariana Grande, in te se pridružujejo vrsti popevk iz obdobja med šestdesetimi in osemdesetimi, predelanih in v izvedbi igralcev, ki likom posojajo glasove.

Animirani film v kinematografe prihaja 3. novembra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.