Sinoči je v priljubljeni kulinarični oddaji Riba, raca, rak kuhala voditeljica, pevka in pisateljica Nina Osenar Kontrec, ki je zaprisežena veganka. A Nina je svojim gostom dokazala, da so tudi tradicionalne jedi v veganski različici prav tako polne okusa in za prste obliznit.
Gostom je za predjed med drugim postregla veganski pršut, za glavno jed jih je razvajala z veganskimi polnjenimi paprikami in pripravila kar dve veganski sladici. Tiramisu, za katerega je celo piškote spekla sama in pa vegansko potico. Čeprav gosti niso bili vegani, so odšli siti in navdušeni, Nini pa za večerjo podelili kar 19 točk od dvajsetih možnih.

Nina je s pomočjo moža in mame skuhala hrano, ki je pogrela želodčke, ob tem pa poskrbela za teme, ki so ob mizi pogrele srce. Celo tako močno, da sta se s svojo presunljivo zgodbo odprla še dva gosta.
Kot je znano, se je Nina kar šest let borila s sindromom kronične utrujenosti in v tokratni oddaji pokazala, kje je preležala kar šest let. To je bilo na modrem kavču v družinski dnevni sobi. Tri leta je bilo celo tako hudo, da jo je hranil in tuširal soprog, Nina pa je o tem velikem življenjskem izzivu napisala knjigo, za katero pravi, da ni knjiga o bolezni, ampak knjiga o ljubezni.

Ob večerji pa sta se odprla tudi smučar Štefan Hadalin in gimnastičarka Tjaša Kysself, ki sta omizju prav tako razkrila svojo zgodbo z izgorelostjo, s katero se Štefan spopada še danes.

!!!!!!!! Samske ženske vas čakajo na -- Sexy24.mom
Kje p druvi ležijo? Hahaha.
kar naj se naprej lezi doma bo vec koristi od tega pa okostnjakov ne rabmo