Magazin > Film & Glasba & TV
20896 ogledov

Kaj se zgodi s hrano, ki jo skuhajo v MasterChefu?

Ne le tekmovalci in sodniki, tudi hrana buri duhove gledalcev kuharskih oddaj in šovov.Predvsem tista, ki naj bi jo zavrgli.

Gledalci kuharskih šovov se že od šova Gostilna išče šefa razburjajo na tem, kam romajo ostanki. Polemika se je ponovno vnela po včerajšnji oddaji MasterChef Slovenija, ko so tekmovalci na izločitvenem testu morali popolno ocvreti čim več piščančjih krač. Tekmovalci so jih po naši oceni ocvrli več kot 100, zato smo na Pop TV poslali vprašanje, kaj se je zgodilo z vsemi temi kračami in tudi s hrano na splošno, ki jo pripravljajo v šovu? 

Tiskovna predstavnica Ula Podojstršek nam je prijazno odgovorila: "Eno izmed temeljnih načel šova MCS je spoštovanje do hrane. Predvsem Binetovo (Volčič op. a.) poslanstvo je spoštovanje do hrane: 'Nikakor ne maram površnosti, ne prenesem izgovorov za napake, najbolj pa me iztiri nespoštljiv odnos do hrane in sestavin, kar se odraža tudi v preveč odpada pri kuhi. Spoštovanje do hrane je osnova, ki enako velja za ljubiteljske in profesionalne kuharje.' Hrano (ki je primerno obdelana), na koncu ocenjevanja poje številčna produkcijska ekipa."

Če to ni trenutno najbolj slastna služba v državi!

Komentarjev 14
  • alfabeta 19:48 11.april 2018.

    Sploh mi je ta poklic odvraten do skrajnosti, kogar veseli to je drugo, nočem kvariti veselja, poglejte une kračke, predstavljajte si afričane kako bi navalili, ampak ne, mi smo CHEFI, čudno da potem v celi Ljubljani ne more človek dobiti ...prikaži več enega koslila, da mu ne bi bilo slabo zraven skoraj..

  • pje 14:34 10.april 2018.

    Pa kaj se ta Binč nekaj napihuje okrog hrane kak bo on to pa to gledal. Tisti, ki smo v živo gledali GIŠ smo videli kaj vse je dovolil takratnim tekmovalcem hrana je samo letela v koš in packi kakšni ...prikaži veči so bili z Binčekom na čelu. In ta bo zdaj najbolj pameten. Ta zame nikoli ni bil in ne bo nek jaki kuhar kvečjemu nek šalabajzer.

  • Marka Skace 14:21 10.april 2018.

    Ko smo jedli Volčičevo hrano , en teden nismo mogli srat , zaradi posebnih dodatkov.Navidezna estetika ni vse.

Sorodne novice