Magazin > Film & Glasba & TV
35 ogledov

En dan v dvajsetih letih

En dan Kolosej
Svoj boljšo polovico lahko presenetite tako, da jo povabite v kino na ogled romantične drame En dan (One Day), ki jo bodo v celjskem mestnem kinu Metropol predvajali ob 19. uri.

Romantična drama En dan, ki jo je režiserka Lone Scherfig posnela po scenariju in knjižni predlogi Davida Nichollsa, je zgodba o prijateljstvu Emme Morley (Anne Hathaway) in Dexterja Mayhewa (Jim Sturgess). Ona je načelno in ambiciozno dekle, ki stremi k boljšemu svetu, on pa premožen očarljivec, ki želi ustvariti svet po lastnem okusu.

Po prvi skupaj preživeti noči, 15. julija 1988, se razideta, a medsebojna vez ni nikoli prekinjena.

Film prikazuje ključne trenutke njunega prijateljevanja skozi dve desetletji. Vsako leto, vselej 15. julija, spremljamo njuno naklonjenost, nesoglasja, sanje, zamujene priložnosti, smeh in solze. Skupaj in narazen, nekje sredi življenjskega popotovanja, spoznata, da je bilo tisto, kar sta iskala in o čemer sta sanjala, že ves čas pred njunimi očmi.

Cena redne vstopnice znaša štiri evre, člani celjske knjižnice, študenti in upokojenci boste zanjo odšteli 3,5 evra, člani kluba Metropol pa boste zanjo odšteli tri evre.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.