Magazin > Film & Glasba & TV
20124 ogledov

Ekipo naše uspešne serije obiskali policisti

Jezero
Nekdo jih je prijavil …

Drugo nedeljo v januarju so si gledalci na prvem programu Televizije Slovenija lahko ogledali prvi del nove serije Leninov park, ki je nastala na podlagi knjižne predloge pisatelja Tadeja Goloba.

Serija predstavlja nadaljevanje izjemno uspešne televizijske serije Jezero izpred dveh let. Trem delom serije Leninov park bo sledila še serija Dolina rož, ki na male ekrane prihaja 30. januarja 2022.

Nadaljevanje so snemali lansko poletje in sicer kar 53 snemalnih dni in sicer na štiridesetih lokacijah, nastopilo pa je kar  45 igralcev in približno 300 statistov, poroča spletni portal odkrito.si, ki je razkril tudi zanimivo anekdoto s snemanja. Med snemanjem na Metelkovi je igralsko in snemalno ekipo zaradi prijave streljanja obiskala policija. A skrb je bila odveč, saj so akcijski prizor seveda snemali s slepimi naboji. 

O vsebini 

Serija nas tokrat popelje v Ljubljano, kjer se višji kriminalistični inšpektor Taras Birsa in njegova ekipa srečujejo s tematikami brezdomstva, neonacizma in tajkunstva, pa tudi z rekreativnim športom, osebnimi krizami in starimi zamerami. Igralski zasedbi s Sebastianom Cavazzo, Niko Rozman, Matejem Pucem in Gregorjem Čušinom na čelu so se v novi sezoni pridružili še Radko Polič, Silva Čušin, Marijana Brecelj, Blaž Dolenc in Nejc Cijan Garlatti v Leninovem parku ter Iva Krajnc Bagola, Saša Tabaković, Primož Vrhovec, Ivo Barišič in Maja Primožič v Dolini rož. 

Komentarjev 2
  • gilgant 14:23 21.januar 2022.

    ajmooooo ovčkeeeee...udriiiii....tema..kost za glooodaaanjeeee...ajmoooo....bebe..ahahahaaaaa

  • Ender3 11:40 21.januar 2022.

    Nekdo jih je prijavil, Žan z detektivi pa takoj, na slepo ukrepal. Kaj so mislili da so v Ameriki.

Sorodne novice