Magazin > Horoskop in Numerologija
0 ogledov

NuMeRoSKoP 7. 1. - 13. 1. 2013

Lili Sorum Anže Godec
Objektivnost – je vedno možna? Če nam niso vsi podatki znani, težko presojamo. Čeprav človek kot bitje uma rad obsoja druge. Naj bo ta teden čas za konstruktivno samokritičnost.

Število življenjske poti 1
Domišljija – je vaša prijateljica ali nasprotnica? Lahko vas namreč vodi po pozitivnih poljanah sonca in smeha ali dolinah solz.

Število življenjske poti 2
Kadar sami nimamo znanja ali ne kažemo zanimanja, običajno verjamemo vsemu, kar slišimo. Bodite svoj steber modrosti.

Število življenjske poti 3
Zlahka vas prepričajo, da si premislite ali da misliti tisto, kar so drugi odločili. Imate lastno pamet. Uporabljajte jo.

Število življenjske poti 4
Čustven čas, ko bo vaša trma nekoliko popustila. Ne oklepajte se nečesa, kar danes ne velja več. Kaj menite vi? Danes?

Število življenjske poti 5
Običajno ste dojemljivi za novosti, tokrat pa boste razumsko pristopili. Vzemite si čas, da bi preučili in analizirali pereči izziv.

Število življenjske poti 6
Odločno boste posegli v dogajanje. Teden, ki bo nasproten prejšnjemu. Izbirajte situacije, kjer lahko spremenite stanje.

Število življenjske poti 7
Odmaknili se boste od vrveža in zaključili določena poglavja. Vrata je treba zapreti, da nas ne bi prepih motil. Novo vas čaka.

Število življenjske poti 8
Polno elana in novega zagona stopite na pot, za katero veste, da je vaša. Zasijte. Le najboljši ste lahko srečni. In darilo vsem.

Število življenjske poti 9
Posvetite se okolici in sliki, ki jo oddajate v svet okoli sebe. Kdo ste za osebe okoli vas? Kako vas doživljajo? In vi njih?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.