Magazin > Film & Glasba & TV
355 ogledov

Na Netflixu na voljo novi film Mitje Okorna

Mitja Okorn Marko Delbello Ocepek
Mitja Okorn posnel dramo Bokser, od včeraj si ga lahko ogledate na Netflixu.

Za režiserja Mitjo Okorna, ki si je ime ustvaril tudi v tujini, je bil včeraj pomemben dan. Netflix je namreč objavil njegov novi film Boksar. "Eryk Kulm mlajši zapusti komunistično Poljsko, da bi postal boksar, vendar ima kot priseljenec težave. Strinja se, da bo sodeloval v prirejenem boju, ki spremeni njegovo življenjsko pot," so o vsebini Okornove drame zapisali na strani IMDB.

"Gre za zgodbo, ki sem jo že vse življenje želel posneti, ne sicer prav te, ampak zgodbo o športniku, ki je kot Dražen Petrović ali Vlade Divac. Vedno sem želel posneti športno dramo, ki ne govori o športu ne o športniku, ampak je fokus na medčloveških odnosih v tem kontekstu," je Okorn o filmu povedal za 24ur in dodal: "Boksar je tak kot vsi moji filmi, v prvem delu je bolj zabaven, potem pa žalosten." Po pisanju omenjenega medija so film snemali 10 dni v malem mestu na jugu Poljske in dva dneva v Londonu.

O našem uspešnem režiserju smo nazadnje pisali leta 2022, ko je stopil pred oltar in Aniti Kekić obljubil večno zvestobo. Slavje se je odvijalo na romantičnem posestvu v Sloveniji.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.