Zvezdana, se ti ne zdi blesavo in prepotentno, da zaradi LASTNE NAPAKE iščeš dlako v jajcu pri drugih??? Če v križišču PREHITRO spelješ in povzročiš nesrečo, boš tudi vpila na druge in iskala krivca?
Kolk ste eni pametni. Tudi meni se je že 2x to zgodilo in upam, da se bo tudi vam. Po možnosti, ko boste plačevali ogromen znesek in boste ostali brez kritja. Nato pa čakali 11 dni, da se znesek stornira.… ...prikaži več Boste potem še take nabijal?
Bo pa malo dvignila tarifo nacionalki, kaj se baba takoj živcira,poglejte,kako je na RTV-ju mirna,verjetno nima problemov z nakazili.
Super komentar brez dlake na jeziku.
Mam občutek, da je ta solilka pameti durh histerična in nervozna!
Ta mrha ni z ničemer zadovoljna imam občutek,kdaj si se nazadnje dobro dol dala..?Dvomim da letos...Ne znaš uživat življenja???
popij malo svojega urina pa se boš pomirila
Zvezdana, se ti ne zdi blesavo in prepotentno, da zaradi LASTNE NAPAKE iščeš dlako v jajcu pri drugih??? Če v križišču PREHITRO spelješ in povzročiš nesrečo, boš tudi vpila na druge in iskala krivca?
Torej, če ne bi prehitro potegnila kartice ven, bi bilo vse vredu? Kdo je torej kriv za težave?
umetniki za click bait naslove! - histerična ...
Kaki problemi ... Ne vem, kako bi brezstično kartico prehitro vzel iz POS-a :)
Kje pa piše, da je bila brezstična? Pa tudi če je bila: kje piše, da je plačevala brezstično?
In zakaj v letu 2019 ne bi imela brezstične kartice?
Če mi banka na SMS sporoči da je bil znesek plačan, je plačan, če pa se njim ne prikaže naj uredijo z banko....
Kolk ste eni pametni. Tudi meni se je že 2x to zgodilo in upam, da se bo tudi vam. Po možnosti, ko boste plačevali ogromen znesek in boste ostali brez kritja. Nato pa čakali 11 dni, da se znesek stornira.… ...prikaži več Boste potem še take nabijal?
Ob plačevanju OGROMNEGA zneska pa se vendarle človek mora malce skoncentrirati, ali ne???