Kaj pa je to zaen rogljiček, da ne more do doma počakat kjer bi bil pojeden? A v zaprtem prostoru izgubi okus al kaj? To je zihr zarota pekov, ki pečejo te rogljičke!
Uaaa, upam, da ne boste vsi skupaj planili v kolektivni jok. Dajte si pluse potalat in meni minuse, to je še edina svetla stvar v vašem temačnem srednjeveškem življenju :)))
Blayo,dr*kaj dalje na jajovo slikco in,ce nimas nic pametnega za povedat,mislit itak nimas s cim,sanjaj,kako ti ga jajo pocasi tisi vse globje in globje.....
ovca, a si čist pod maresemov vpliv padla? Nivo tvoje komunikacije ne samo da stagnira ampak eksponentno pada. Tile ukrepi so te čisto ob pamet spravili.
Pravilno! Tudi kadilcem bi morali striktno pisati kazni. A oni pa lahko kadijo brez maske? Res ne vem kaj temu butastemu folku ni jasno.
nick name imaš kar ta prav, ja...
Potreba po cigareti v javnosti ni nikakršen razlog za odstranitev maske !
Kaj pa je to zaen rogljiček, da ne more do doma počakat kjer bi bil pojeden? A v zaprtem prostoru izgubi okus al kaj? To je zihr zarota pekov, ki pečejo te rogljičke!
Odjebi, stvor umobolni in ne svinjaj teme
ti RES nisi normalen!!! FAŠIST, LOPOV, HITLER hudičev!!!! CRKN!!!
Uaaa, upam, da ne boste vsi skupaj planili v kolektivni jok. Dajte si pluse potalat in meni minuse, to je še edina svetla stvar v vašem temačnem srednjeveškem življenju :)))
pravilno nagobčnik gor pa je
se pravi nagobčnik za jest pa za pit, ... kaj a boš lukno zvrtal , ti bebo
Mislim, da lakota ni bila tako huda, da bi bilo treba kršit odlok oziroma se ne bi dalo počakati do doma.
Blayo manj misli ker,kot sem ze povedala,nimas s cim 🖕
ovca, daj pelji psa ven, ura je že 22. Pa objavi potem video na FB, ko te bodo štrafali.
Blayo,dr*kaj dalje na jajovo slikco in,ce nimas nic pametnega za povedat,mislit itak nimas s cim,sanjaj,kako ti ga jajo pocasi tisi vse globje in globje.....
ovca, a si čist pod maresemov vpliv padla? Nivo tvoje komunikacije ne samo da stagnira ampak eksponentno pada. Tile ukrepi so te čisto ob pamet spravili.
Tebi pa plinsko masko, bedak od rojstva.
Ko pomislim, da sem te svoj čas celo kdaj všečkal, se mi obrača želodec. Spokaj se v gnojnico, kjer ti je dom
Torej rupurut zate lulibuc, pa doma prosim, da se ti ne bo treba pred policisti izgovarjat, da si dal masko dol, ker je blayo tako rekel.