Zgodba je sledeča:Pred več kot30.leti je z catsh de cash oropal za več milijonov tedanjih Nemških mark naivne slovenske vlagatelje ter z denarjem popihal v ZDA na Florido.Ko je zapravil ves denar in ko je kaznivo dejanje zastaralo se je… ...prikaži več vrnil v SLO.Sam je tudi priznal,da je življenje v ZDA drago zlasti zdravstvo in ker je sam star že skoraj 60 let se je raje vrnil v SLO,kjer bo spet breme nas davkoplačevalcev.
Ne dolgo nazaj sem bila na praznovanju, popila nekaj pijač, potem pa presenečenje večera nategun Slovencev, za bruhat. Veliko jih je še danes zaradi njega v depresiji. Tudi moj partner je nasedel . Vsakokrat ko ga vidim na tv grem bruhat.
ker je zmanjkalo denarja iz catsh de cash bo moral poizkusit še enkrat
Jojm joj saj nismo budale....
Neverjetno,kakšna zgodba za publiko.....
Zgodba je sledeča:Pred več kot30.leti je z catsh de cash oropal za več milijonov tedanjih Nemških mark naivne slovenske vlagatelje ter z denarjem popihal v ZDA na Florido.Ko je zapravil ves denar in ko je kaznivo dejanje zastaralo se je… ...prikaži več vrnil v SLO.Sam je tudi priznal,da je življenje v ZDA drago zlasti zdravstvo in ker je sam star že skoraj 60 let se je raje vrnil v SLO,kjer bo spet breme nas davkoplačevalcev.
V tej zgodbi ni sam.. drugi akterji so ostali tu..
Je pa res, da ima kahonas se prosto sprehajat po SLO !! Sigurno je plačal penale za zaščito..
Ta človek si pa res ne zasluži, da bi se o njem karkoli pisalo! Preveč ljudi je opetnajstil!
Koliko ljudi je zarad njega bilo v joku in depresiji. Zakaj pa ne objavi, kar je napisal? Si ne upa, ker bi ga zaprli ?
Pa ti vsaj namigi, na napisano..
Mogoče pa kandidira za EU poslanca. Našim je to v navadi, da razlagajo svoje bolezenske težave.. v predvolilnem boju..
Ne dolgo nazaj sem bila na praznovanju, popila nekaj pijač, potem pa presenečenje večera nategun Slovencev, za bruhat. Veliko jih je še danes zaradi njega v depresiji. Tudi moj partner je nasedel . Vsakokrat ko ga vidim na tv grem bruhat.
Ima pa res J*, da se je vrnil v Slovenijo, glede na to, koliko ljudi je ogoljufal.
Pizda ti matna takrat ko si pa na tisočim Slovencem pokradu denar pa nis joku mrš
Jajo evo ti novega glumca zate,,
Upam da se najde kdo, ki ga je nategu za denar pa, da mu uredi botoks okoli gubic.