On je genij ... inovator in vizionar ... ja pa tudi diktator in zato ima prav oblečeno haljo le on ... vsi ostali narobe ... he, he, he ... me zanima, zakaj ga njegovi niso opozorili ... verjetno, da do… ...prikaži več izraza pride njegov intelekt ...
Ma Milanček je škratek ki vseskozi nagaja velikem vodji! Še Corono mu je zrihtal, in ko bo "veliki" ponovno zmagal in povabil nato eskadrile F-16 se zna zgoditi da bo Milanček nad eskadrilo posla svoj mali dron!
Ne, ne bo držalo, medicinsko osebje je bukavo in ne ve, da se spredaj zapenjajo ta oblačila. Šef koncentracijskega taborišča že ve kako se je treba ravnati.
eni v stilu; "druže twito mi ti se kunemo...", drugi pa; "P*zda a za njega pa prepoved občinskih mej ne velja, pa še s frackingom nam pripravlja uničenje Prelmurja"
Kje pa živiš ? Dr. Janoš rešuje življenja ... zato za njega potovanja v druge, rdeče obarvane statistične regije prepovedi ne veljajo. Ima PERMESSO od COMANDO MVAC DI LUBIANA za hojsanje po Sloveniji.
Tipično za Iveka, vedno govori in dela drugače, kot je pričakovano in priporočeno. S tem sramoti še stroko, kaj ni bilo nikogar blizu, da bi ga podučil? Pa tako rad kritizira in kaže na napake drugih.
V zadnjih 4 tednih sem prejel 24836 ameriških dolarjev, tako da sem delal od doma samo v skrajšanem del0vnem času. To služb0 sem se pridružil pred dvema mesecema in v prvem mesecu sem zlahka prejel 21695 USD.
... >>>>> www.MagnifyIncome.Com
On je genij ... inovator in vizionar ... ja pa tudi diktator in zato ima prav oblečeno haljo le on ... vsi ostali narobe ... he, he, he ... me zanima, zakaj ga njegovi niso opozorili ... verjetno, da do… ...prikaži več izraza pride njegov intelekt ...
Kdo je Kima opozoril še kdaj?
Evo, spet eno maslo Milana Kučana! Zdravstvu je ukazal da halje nosi narobe! Dobr da mamo Janeza da pokaže kako je prav! Bravo Janez!
Ta Kučan je res navihan ...
Ma Milanček je škratek ki vseskozi nagaja velikem vodji! Še Corono mu je zrihtal, in ko bo "veliki" ponovno zmagal in povabil nato eskadrile F-16 se zna zgoditi da bo Milanček nad eskadrilo posla svoj mali dron!
Milanček je nedonošena pritlikava baraba... .PIZZA MURGLE že za samo 4.999,00Eur brez dodatkov... .
Pogosto hodi na WC in je tako bolj pripravno...
Iz jajota se človek sploh ne more delati norca. Sam iz sebe naredi največjega klovna....
Ta novica... .To je to... .To je raziskovalno novinarstvo.... .Si videla kako se zdravstveno osebje boji tirana?!?!
Sramota, kakšni cepci ste na Slovenskem!
Odakle si ti momak?
Ne, ne bo držalo, medicinsko osebje je bukavo in ne ve, da se spredaj zapenjajo ta oblačila. Šef koncentracijskega taborišča že ve kako se je treba ravnati.
Res trpiš, manipulator... Zaradi svoje zblojene pameti... Ja, placebo je hudič...
Mina6 a si že v kleti?
Ne, tam si ti
@Buča Pepa,dobro se pokrij s slamo..., ali še bolje,skrij se med prašiče,da te nikoli več ne najdemo.
Res ne vem s čim vas Mahni futra v kleti na Trstenjakovi, da ste tako brihtni. Ponko ti že kar groziš. Uuuuh me je strah!
Grozim??? Kako??? S čim??? Z nožem???
Ko so opzail,da je narobe haljo obleku bi mu moral eden za 180° glavo zasukat,pa ne bi blo blamaže!🤣
To !
eni v stilu; "druže twito mi ti se kunemo...", drugi pa; "P*zda a za njega pa prepoved občinskih mej ne velja, pa še s frackingom nam pripravlja uničenje Prelmurja"
Kje pa živiš ? Dr. Janoš rešuje življenja ... zato za njega potovanja v druge, rdeče obarvane statistične regije prepovedi ne veljajo. Ima PERMESSO od COMANDO MVAC DI LUBIANA za hojsanje po Sloveniji.
DAGO, drzi se svojih spagetov in makaronov in pusti Slovenijo pri miru!
Ta obisk me spominja na maršala Tita, tudi on je redno obiskoval podjetja in bolnišnice in prav je tako.
Diktator in kurbir tito je bolnišnice obiskoval zaradi sifilisa in gonoreje, ki ga je vedno spremljal. Zdravil se je z viskijem.
kriminalc nesposoben za na dob v samico
Dej,da se ne bi ti mal usrou...,pol ko boš na dobu pobiral žajfo pod tuši.
Te ni sram, takšno govoričenje, ki kaže kakšen bumbar si!
Jih bo doma od dohtarce slišal!
Zadnje čase sem prebral in slišal toliko njegovih kiksov, da bi bil presrečen, če bi bil ta največji!
Tipično za Iveka, vedno govori in dela drugače, kot je pričakovano in priporočeno. S tem sramoti še stroko, kaj ni bilo nikogar blizu, da bi ga podučil? Pa tako rad kritizira in kaže na napake drugih.
https://insajder.com/slovenija/marija-terezija-je-v-nase-kraje-prinesla-razsvetljenstvo-krompir-krompir-se-je-lepo-prijel
Zato se smeji Janezu ?
Mater si frajer, sam s sabo cvekas, pa se deset plusekov si si nabil!
On sebi naklepa tud 15+,tebi pa v minuti 5-..... .Kaj češ,zdraviti bi ga bilo treba.
Hehehehe.....
Madona...ne sledite....on si mora zaščitit HRBET!!!!!!!
Gre se samo ta poziranje. Kaj se sekirat.
https://www.facebook.com/tjasa.vuzem/videos/3618234528223290
V zadnjih 4 tednih sem prejel 24836 ameriških dolarjev, tako da sem delal od doma samo v skrajšanem del0vnem času. To služb0 sem se pridružil pred dvema mesecema in v prvem mesecu sem zlahka prejel 21695 USD. ... >>>>> www.MagnifyIncome.Com
Baje
globoka drzava je kriva
Dokaz, da se je oblekel sam, ne pa z nekim služabnikom kot ostali na fotki.
pa še kje se mu bodo smejali in to vsak dan bolj: https://www.facebook.com/101017414921399/videos/237230751071525
No če ima oblečeno narobe ni edini na sliki, saj ima ta ki stoji ob oknu ravno tako oblečeno.
Tile levičarji so res eni bedniki, nimajo nikakršnega pojma o nobeni stvari!