Naši politiki vsak svoj politični korak preračunajo glede na to, kaj pomeni za njihovo kariero, in ne glede na to, kaj pomeni za državo..Bravo Starosta za ta stavek.
zoki ti bo vladal hrvoje...
G.OMAN ZA TO DA JE TA KOALICIJA PADLA,SE LAHKO ZAHVALITE JANŠI,SEMOLIČU IN LOPOVU GOLOBIČU...
Oman se razume v današnji problem Slovenije...ja velik problem!
ja v Jasenovcu bo mogoče vladal...kaj tam rabijo župana??
v jasenovcu pa ste pokazali kdo ste hrvoje to pa je res,vsaj ena pametna od tebe...
G.OMAN SE NE RAZUME ,AMPAK TI VELIKI HRVOJE SE PA RAZUMEŠ NA VSE,KOT MARICA NA KRIVI PENIS.
nebo se nobenem kolcalo ,ker enostavno jankovič ne bo nič dobil ali pridobil...
Gospod Oman, najpametnejši politik SLO. Zdrava kmečka logika in zdravo. Pa sem ta lev, da na bo kdo rekel , da svojega hvalim.
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Naši politiki vsak svoj politični korak preračunajo glede na to, kaj pomeni za njihovo kariero, in ne glede na to, kaj pomeni za državo..Bravo Starosta za ta stavek.
zoki ti bo vladal hrvoje...
G.OMAN ZA TO DA JE TA KOALICIJA PADLA,SE LAHKO ZAHVALITE JANŠI,SEMOLIČU IN LOPOVU GOLOBIČU...
Oman se razume v današnji problem Slovenije...ja velik problem!
ja v Jasenovcu bo mogoče vladal...kaj tam rabijo župana??
v jasenovcu pa ste pokazali kdo ste hrvoje to pa je res,vsaj ena pametna od tebe...
G.OMAN SE NE RAZUME ,AMPAK TI VELIKI HRVOJE SE PA RAZUMEŠ NA VSE,KOT MARICA NA KRIVI PENIS.
nebo se nobenem kolcalo ,ker enostavno jankovič ne bo nič dobil ali pridobil...
Gospod Oman, najpametnejši politik SLO. Zdrava kmečka logika in zdravo. Pa sem ta lev, da na bo kdo rekel , da svojega hvalim.