Zdravje
2202 ogledov

Zanimivo, WHO nas kuje v zvezde kot primer dobre prakse

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar luckyss1
    luckyss1 19:29 20.september 2024.

    Vzorno urejeno zdravstvo smo imeli v bivši Jugi, potem pa se je začelo prihvatizirati in krasti...WHO pa je itak zločinska organizacija..

  • Friderik1950 18:18 20.september 2024.

    O strokovnosti, učinkovitosti, in znanju WHO smo se prepričali v covid krizi, posebej še o njihovi mlačnosti ob izbruhih in sumljivih rokovanjih s Kitajci pred in med krizo. Za svoje pametne primerjave si pa izbirajo primerjave, ki jim prinašajo, da ...prikaži večda se obdržijo pri koritu, dobitno kombinacijo. Tako jim na primer primerejava med Slovenijo in Somalijo, ali Slovenijo in Madagaskarjem pove, da je naš sistem za vzgled in to lahko brez dvomov lansirajo v svet.

    • Enzgg4 19:45 20.september 2024.

      Ne samo, da so na debelo lagali, šli so celo tako daleč, da so pri poimenovanju variant virusa izpustili ksi samo zato, ker je tako ime taglavnemu Kitajcu.

  • Ender3 19:22 20.september 2024.

    WHO kaže na koncept in ogrodje našega zdravstvenega varstva. Oni se ne ukvarjajo z nezadovoljstvom in sabotažo nekaterih v Fidesu in Zdravniški zbornici. Prav tako ne z mediji, ki orkestrirano prodajajo lažno statistiko čakalnih dob in bolnikov brez izbranega zdravnika ...prikaži več in pediatra. Ne vem tudi če vedo, da si nekateri ob istem obsegu dela in odgovornosti zahtevajo dodatnih pet plačilnih razredov. Zagotovo pa vedo, da to plačujemo iz premij zdravstvenega zavarovanja.

  • Enzgg4 19:35 20.september 2024.

    Je velik na papirju. Kako velik je v resnici za čez 100k SLO državljanov brez osebnega zdravnika? Pa za 200k žensk brez ginekologa? Pa za 156k ljudi, ki čakajo na specialiste. Da ne govorim o 1/4 državljanov, ki morajo plačevati ...prikaži več zobarje. Aja, vladi je uspelo revolucionarno skrajšanje čakalnih vrst. Za polovico!!! Nedopustno dolgo jih čaka "samo" še 84k. Ne, ne, manjkajoča razlika državljanov ni prišla do dohtarja. Vlada je podaljšala napotnice zelo hitro z dopustnih največ 14 na 30 dni. Bravo!!

    • Enzgg4 19:38 20.september 2024.

      Kdo pravi, da ptič samo obljublja. Btw, na podoben način je jajo pred tremi leti ustvaril kup prostih mest v domovih za upokojence. Z briljantno organizacijo je poskrbel, da jih je potolkla korona. Mater imamo sposobne oblastnike. Na eni in drugi strani.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.