Magazin /magazin/vip
68 ogledov

Werner: "Plačal bom kazen, ko jo bo Janković"

Komentarjev 35
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Sabina Jankovič 15:40 02.oktober 2012.

katastrofa,kako znate pljuvati po ljudeh,ki se želijo potegnit za pravico in nas "male ljudi"četudi se vozi z boljšim avtom,še ne pomeni,danima srca in duše.ker pa vas je premalo,ki bi stopili v korak z takimi kot je Werner,ki bi se postavil ...prikaži več po robu nepravici,smo pa tam kjer smo.v pi::::::: lahko delajo z nami kar želijo!!!!!!!!!!!!!

• McClain 17:41 02.oktober 2012.

ce je volja, je tudi tak dokaz dovolj v civiliziranem svetu. Sam mi ne zivimo v civiliziranem svetu, tu se zatakne.

• Niko_K_ 13:48 02.oktober 2012.

... G. Werner PREKRŠKA NI STORIL. (V poduk tistim, ki se tukaj usajate.)...CITIRAM:3. odstavek, 8. člena, P R A V I L N I K A o meroslovnih zahtevah za merilnike hitrosti v cestnem prometussPri izmerjenem rezultatu ...prikaži večtu se pri stacionarnem merjenju hitrosti upoštevata naslednji varnostni razliki:ss– 5 km/h pri merilnem rezultatu do vključno 100 km/h;ss– 7 km/h pri merilnem rezultatu nad 100 km/h.ss... zato prosim, vsi ki se usajate, da se nehate usajati, ko policaji/redarji NEUPRAVIČENO gulijo ljudi!

• mirko 15:36 02.oktober 2012.

Razlika je v tem, da je Werner bil posnet in izmerjen z inštrumentom policije, ki ima A-test, do čim Jankovič je pa bil posnet z amatersko kamero, ki nima A-testa in se na to lahko tudi Janković pritoži in bi ...prikaži več bi tudi kasneje pritožbo dobil kot utemeljeno. Sploh pa ne zagovarjam Jankoviča, z veseljem bi ga sam kaznoval.

• KOJAK 18:53 02.oktober 2012.

VOZIL JE 59 km/h uro, 54 km/h je hitrost je z upoštevano varnostno razliko!Jaz mu dam prav, končno eden, ki se je uprl. Poleg Jankovića tudi Janša ne polačuje kazni, ki mu jo izreče sodišče mu morajo kar ...prikaži več rubiti. DOVOLJ JE!!!BRAVO WERNER!

• McBobo 20:39 02.oktober 2012.

Upam da bo ta država čim prej propadla in da nas avstrijci prevzamejo in uvedejo red.

• nekdo 14:57 03.oktober 2012.

ste pa nevoščljivi folk, ni kaj. enkrat še preberite njegov prispevek. tu sploh nima veze s kom se je peljal, kam se je peljal in s kakim avtom se je peljal in ali ima denar ali ne. valjda ima teh ...prikaži več 40 evrov, kot skoraj vsak. Point je v tem, zakaj enim ni treba, nekumu pa treba plačati. sem ravno prejšnji teden sama plačala kazen od tržnega inš. pa to zaradi ene nedolžne stvari. drugi imajo pravtako kot jaz urejeno zadevo, pa niso bili kaznovani. pa sem ga vprašala, ali niso zakoni za vse trgovine enaki, pa ni vedel odgovoriti. samo jaz si pač ne upam, kot werner s tem v javnost. ampak mislim, da bom morala, drugače nikamor ne bomo prišli.

• ante50 13:45 02.oktober 2012.

werner LUPA,zaradi netočnosti radarjev ti odštejejo 5km/h,tako da ni možno da je vozil samo 54km/h

• Klada 13:47 02.oktober 2012.

Plačaj in pika...ne se izgovarjat na druge posebno na politike, ki so brez etike in morale....levi in desni.....izjeme lahko preštejemo na prste ene roke.....tudi kazni so prihodek proračuna (državnega ali občinskega) .... mali ljudje plačujemo davke in kazni brez ugovarjanja. ...prikaži več No, z naslednjim nastopom boš to prinesel nazaj v družinski proračun, pa bo v redu...razen če ne siliš v politiko, ker si napadel samo Jankoviča.... tudi drugi niso angelčki.....

• siesta 14:06 02.oktober 2012.

mali ljudje...navadni ljudje....potem se pa čudite,zakaj je tako kot je. :))

• Klemen Zec 14:56 02.oktober 2012.

namesto, da bi bil vzgled drugim, se pa kot majhen fantiček primerja z drugimi. imel sem ga možaka, zdaj pa vidim, da je cmera, verjetno bi rad postal politik, tu tiči zajec ?

• t16 16:16 02.oktober 2012.

ne vem zakaj se W. Brozović tako sekira...en koncert naredi nekje na vasi pa ima takoj za poplačilo kazni. Sicer pa če sklepam po njegovem avtu je on tud mali tajkun.

• McClain 17:42 02.oktober 2012.

bumbar, to je ze odsteto

• mišo22 17:49 02.oktober 2012.

Zarad takih stvari smo slovenci tm k smo k se drazi bencin pizd*** čez politike k se drazi kruh pizd*** čez politike k odpuščajo pizd*** čez politike zdj k bi pa lah mal skup stupil grete pa s politiki drzat:) ...prikaži več prov smesni smo slovenčki :):) pol se pa ne prtuzujte k bo bencin 2 eura pa kila kruha 10 evrov :) fak ane svaki ti čast werner čeprov nism fen tvoje muske ti dam tuki prov ne plačat pa da vidmo kok boš mogu plačat čez en let k drzavi zov ne boš ostov dolžn :)

• Oxxo 21:20 02.oktober 2012.

Werner... Hitros ti je bila izmerjena v občini BLED. Jankovič z Občino Bled in njenim redarstvom nima nič! Zakaj si pa Zokija vzel za primer???? Vsak dan po AC mimo mene drvijo policijska vozila... pa nič... Sicer ...prikaži več pa - plačal boš. Ali 40 zdaj ali kasneje preko DURS-a veliko več. Že tukaj se vidi, da nimaš pojma kako gredo stvari. Dosegel itak ne boš nič. Sicer bi se "navadni" smrtnik lahko postavil še stopničko nižje od tebe, ki si kao "zvezda" hehehe Mislim zvezda si lahko v Sloveniji (sicer ne vem za koga ampak to ni pomembno) in verjetno kot tak pričakuješ, da ti bodo pogledali čez prste.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.