Tuje misli, tuje pesmi,vsepovsod kraljujejo (tromostovje v Lj.),druge jih dežele južne,v Slovenska mesta prinašajo (vsiljujejo),Če nekoč domača pesem,tu zvenela več ne bo,tudi tebe rod Slovenski,na tej zemlji več ne bo
dobromisleči takrat tujci !!!ssso baje po tvojem pomagali osvobodit slovenijo od agresorske jugo armije.ssKdo so potem sestavljali jugo armijo?? Mogoče zombiji iz afrike?
Če smo čist odkriti!!!!!! volilne komisije po sloveniji so povedale same,,, da je prišlo na volitve več kot 70% bivših jugo volit prav zaradi jankoviča,,to je samo dokaz koga je še več v sloveniji,,,prav slovencev zmeraj manj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hahaha ce si pa ti starejsi od 13 let sem jaz papez.
Pravilno je "... Slovenijo, ki ..." in ne "katera" - je pa to navada, ce se ne motim, v hrvascini.
obleci trenirko in pojdi na tek, da si ohladiš glavo
pojdi še ti z njim
Musarjeva je pa res ena č...a ženska
Vaš komentar smo odstranili, ker ste kršili naš kodeks komentiranja: http://www.zurnal24.si/pravno-obvestilo#kodeks_komentiranja Uredništvo zurnal24.si
No, Pahor pa nič.
jj in sds dost te ma slovenija in slovenci.Sam lahko odgovarjate za to kar ste pokradli , pustite nacizam . To su vaši zadnji trzaji.....
Tuje misli, tuje pesmi,vsepovsod kraljujejo (tromostovje v Lj.),druge jih dežele južne,v Slovenska mesta prinašajo (vsiljujejo),Če nekoč domača pesem,tu zvenela več ne bo,tudi tebe rod Slovenski,na tej zemlji več ne bo
Dokaz več, da si SDS niso zaslužili zmage na volitvah!!
barbatus tisi jedan jj drek
s kerga drevesa si ti padu sajko
gorazd pomirt se moreš, glup si. SRBIJA DO TOKIJA
GORAZD TIJANOV-MAKEDONEC VERJETNO.ČUDNO DA BRANIŠ JJ IN NE JANKOVIČA.OČITNO SI PRODANA DUŠA,BREZ ZAMERE.
a smem zvedet kaj takega je bilo napisanega v mojem komentarju da ste ga odstranili
očitno da imaš ti hitrejše prste od možganov(no karkoli imaš na tem mestu kjer naj bi bili možgani)
dobromisleči takrat tujci !!!ssso baje po tvojem pomagali osvobodit slovenijo od agresorske jugo armije.ssKdo so potem sestavljali jugo armijo?? Mogoče zombiji iz afrike?
jaz vedno gledam kakih 10 let naprej...kaka srbija??''Kje je srbija??
Če smo čist odkriti!!!!!! volilne komisije po sloveniji so povedale same,,, da je prišlo na volitve več kot 70% bivših jugo volit prav zaradi jankoviča,,to je samo dokaz koga je še več v sloveniji,,,prav slovencev zmeraj manj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pojdite gledat kaj je napisal Kladuški župan.