Moja velika želja v novem letu 2015 so nove parlamentarne volitve. Sedanji novi obrazi so sneli maske. Sedanji nacional socializem je fail. Več ga je, večji je fail.
Tudi jaz sem nekaj takega razmišljal Jose Bulgaras vendar naša janšolandija ti bo registracijo in ostalo zaračunala po Kw ne pa po ekologiji! Moja želja v letu 2015 je vojna! Sorry
Prav zares ja, v novem letu 2015 si želim novih volitev. Pa ne zaradi bencina, ampak nesposobnih, impotentnih vendar zelo arogantnih predstavnikov slovenske oblasti.
Osamosvojili bi se lahko tudi brez vojene , sam to kretenčkovim na vojnem ministrstvu ni bilo po volji , ker potem ne bi mogli biti VETERANI 10 dnevnih manevrov , ne pa vojne !Kaj sem potem jaz z 2 letno udeležbo v vojni?
preveč gledaš fantastiko ali pa si to obdobje ki ga omenjaš prespal ... ravno to obdobje se je največ delalo škode celi državi ... da kreditov pa legalnih kraj ne omenjam ...
Moja velika želja v novem letu 2015 so nove parlamentarne volitve. Sedanji novi obrazi so sneli maske. Sedanji nacional socializem je fail. Več ga je, večji je fail.
saj ste volili te k.......sedaj pa vsi jokate
2004-2008 smo imeli daleč najcenejše gorivo v regiji...JBG
včeraj v Celovcu..SB Diskont...pri hoferju...Diesel 0,998/liter...Kdo je tu nor
Tudi jaz sem nekaj takega razmišljal Jose Bulgaras vendar naša janšolandija ti bo registracijo in ostalo zaračunala po Kw ne pa po ekologiji! Moja želja v letu 2015 je vojna! Sorry
A da bi spet prefarban komunjzar kradel?
V Avstriji se dobi benzin po 1€!!!
Zdaj ne bom več hodil gor samo v trgovino, ampak še bom tankal gori!
ne vladajo jim komunisti !
Bleferji bili, so in bodo. Sicer pa kaj drugega od nesposobnih, ne ravno pametnih levakov tako ne moreš kaj drugega pričakovati.
Prav zares ja, v novem letu 2015 si želim novih volitev. Pa ne zaradi bencina, ampak nesposobnih, impotentnih vendar zelo arogantnih predstavnikov slovenske oblasti.
Slovenci smo si zaslužili svojo državo, sicer je ne bi dobili. Dejstvo pa je, da državo vodi politika, ki je tej osamosvojitvi nasprotovala,
Cerar si pa res ena nula, še najslabši od vseh !!!
Kaj pa Jašar Jašari???
Osamosvojili bi se lahko tudi brez vojene , sam to kretenčkovim na vojnem ministrstvu ni bilo po volji , ker potem ne bi mogli biti VETERANI 10 dnevnih manevrov , ne pa vojne !Kaj sem potem jaz z 2 letno udeležbo v vojni?
POPOLNI BLESAVCI !!!!!!!!!!!!!PRI NAS NE TANKAM ŽE NEKAJ LET IN SI LAHKO MISLITE KOLIKO GORIVA JE TO
preveč gledaš fantastiko ali pa si to obdobje ki ga omenjaš prespal ... ravno to obdobje se je največ delalo škode celi državi ... da kreditov pa legalnih kraj ne omenjam ...
jaz jih bom pa ''nategnil'' in si bom kupil Teslo hahahaha
in kateri k..... bi bili boljši? Dosedaj so vsi k....od leta 91 samo uničevali Slovenijo in delali za svoj žep, po domače kradli..
do zdaj so popolnoma vsi ki so bili na oblasti dražili ...ssali pa povej ime priimek kdo je pa ta car ki ni dražil ... preden še kako neumno vn butneš