Le komu naj bi bil interes ta plagiatorškova koalicija !!?? Verjetno le Stricem z privilegiji!!Opcija so takojšnje volitve in basta !! Pingvinom košarico, plagiatorka naj gre pa šivat svilene bluze, kar se je menda učila !!
Joj, ti SdSovski hlapček možganooprani! Si te kar predstavljam, kako sediš za računalnikom, si grizeš nohte in glancaš plešo na glavi... Pa komaj čakaš, da kdo kaj napiše in ti v bran "razumu in poštenosti". Zahojen kmet si, nič drugega...… ...prikaži več Aja, pa ne zahvaljuj se mi za kompliment, prosim...
DL v tej koaliciji nima kaj za iskat ( razlaga g. Šuštaršič ) !!! Kot njihov volivec, na zadnjih volitvah, to ZAHTEVAM !!! V nasprotnem primeru gre moj glas ...
Vlada Alenke Plagiatoršek bi imela dva mandatarja:1. enega z vročo češpljo in kratko kiklco2. pa otajajočega mrhovinarja, ki počasi zasmraja celo Slovenijo !!
Le komu naj bi bil interes ta plagiatorškova koalicija !!?? Verjetno le Stricem z privilegiji!!Opcija so takojšnje volitve in basta !! Pingvinom košarico, plagiatorka naj gre pa šivat svilene bluze, kar se je menda učila !!
tvoj glas je bil že prej v mednožju plagiatorke, ne pa pri DL, seri klobase kje drugje !!
Joj, ti SdSovski hlapček možganooprani! Si te kar predstavljam, kako sediš za računalnikom, si grizeš nohte in glancaš plešo na glavi... Pa komaj čakaš, da kdo kaj napiše in ti v bran "razumu in poštenosti". Zahojen kmet si, nič drugega...… ...prikaži več Aja, pa ne zahvaljuj se mi za kompliment, prosim...
Ta napihnjeni ljigavac se bojda kani celo preimenovati, in sicer v bolj evropsko obliko. Ne bo več Gregor Virant, ampak Gredol van Rit.
Ja res, iz te Bratuškice še bo nekaj...kup dreka...in to ogromen...
in v kaj se bo ti preimenoval , napihnjenec !!
No, mogoce pa iz te Bratuske pa se bo kaj!Virant : RAUS
Virant, že začetek pogovorov s tem Dream teamom je bil napaka...
DL v tej koaliciji nima kaj za iskat ( razlaga g. Šuštaršič ) !!! Kot njihov volivec, na zadnjih volitvah, to ZAHTEVAM !!! V nasprotnem primeru gre moj glas ...
ha ha ha
PS je morala umakniti predsednika Jankoviča,DL pa naj umakne predsednika GREGORJA pa bo gotovo sestavljena koalicija.. ha, ha, to bi bila mineštra
klobo,teb je treba izhode iz polja prepovedat...
Vedno manjši kup, kot tisti od JJ!!
Vsi skupaj so gotovi idioti!
ne pozabi, da je KLOBO, zagrižen prisklednik in dobro plačan ssov pajac...
Virant...je zahrbten pajac...
ali se ti tepci sploh zavedajo, da ta njihova neenotnost ključ za uspeh Janše in njegove koalicije
1111,verjamem.
kot da ni vse isto...poglej čez okno pa povej kaj je drugač..
Vlada Alenke Plagiatoršek bi imela dva mandatarja:1. enega z vročo češpljo in kratko kiklco2. pa otajajočega mrhovinarja, ki počasi zasmraja celo Slovenijo !!