Za našo trenutno politiko je očitno največji domet ta, da tuje obiskovalce peljejo v cerkev ! Poleg vsega, kar ponuja Ljubljana (Ljubljanski grad.... ) je očitno najbolj pomembna ena cerkev ??
Urška lepo njeno vidi Amerika.?
..
................ Eto so do do do do cm do cm Che fuj v fuj g Hugh vi v g GB bučk v C v fuj guci fuj g GB g g g g g g gub u
@leone- upam da si res na kolesu.. pod tem dežjem.( ura 19.11). cincincin Angela Gabrijel zvonček.. pa upam, da dopoveste glede porabe denarja z vojsko.. cicicicn Angela Gabrijela zvonček....
Njen stil oblačenja mi ni bil nikoli všeč. Preveč zaprta, zadrta, dolgočasna, kot bi bila stara 80 let. Sicer je pa tudi Američanka nekam čudno oblečena.
Lepotica DR. Urška.
Za našo trenutno politiko je očitno največji domet ta, da tuje obiskovalce peljejo v cerkev ! Poleg vsega, kar ponuja Ljubljana (Ljubljanski grad.... ) je očitno najbolj pomembna ena cerkev ??
Niso vsi komunajzarji, kot ti.
sandi- le kam ti pelješ svoje, na račun sociale..??
Urška lepo njeno vidi Amerika.? .. ................ Eto so do do do do cm do cm Che fuj v fuj g Hugh vi v g GB bučk v C v fuj guci fuj g GB g g g g g g gub u
Bačovnikovi so nataknili vrečo kot dokaz ,da je kmečka princesa .
Odjebi govedo smrdljivo in si preobleči gate, ki si jih nisi že 14 dni.
Kaj je slabega če je kmečka princesa ?
Leone... le kaki si to ti.. le kaj bi ti bilo treba natakniti, da bi bil,vsaj čisti kanti za smeti podoben..??
Čao fantje ,se mi mudi na kolo ...........
@leone- upam da si res na kolesu.. pod tem dežjem.( ura 19.11). cincincin Angela Gabrijel zvonček.. pa upam, da dopoveste glede porabe denarja z vojsko.. cicicicn Angela Gabrijela zvonček....
Modrc bi moral nabit Twitotu čez ksiht,da ne bi kvaru slike,sej je grd ko sodn dan! :))))))))
Hehe, ... jaooo... A ti pa si homo? Drugače ni normalno, da presojaš, ali je moški grd. Po drugi strani pa pojma nimaš, kkšen je soden dan.
Te potenca zajebava, gnoj rdeči?
Kaj to pada? Pada vlada ... Gremo na volišče, Janša na smetišče ...
Pada tebi pamet, saj veliko jo nikoli nisi imel.
@ zinko- bode se ohladili, pa ne bo več tako peklo.. :-)
Pada, pada, tiho pada, pada vlada ... mi gremo na volišča, govna na smetiišča ...
Veliko znanjo slovenščino pa nima mareseem ...
Pardon, maresem.
pa nisi ti maresem.. !!
Flogin, moja slovenščina je še kar dobra, napram tvojo, ker si nepismen in ne polpismen.
Pada, tiho pada vlada, vam tlele pa ... v vrsto, res ne bi rad katerega dva krat okol ušesa ...
lahk bi dala mrežaste žabe gor
@ pri- ti pa nagobčnik s filo- štunfi od gradbinca..
Njen stil oblačenja mi ni bil nikoli všeč. Preveč zaprta, zadrta, dolgočasna, kot bi bila stara 80 let. Sicer je pa tudi Američanka nekam čudno oblečena.
Saj dosti manj kot 80 ne zgleda. Življenje s psihopatom pač terja svoj davek.