Na sebi ima sicer zastavo Švice.Drgač se pa strinjam. Naši siri so polom. Po odprtju po parih dneh v hladilniku prov vohaš da ni sir ampak je neka čudna zmes. Če gre za taprav sir je vonj bolj blag… ...prikaži več in prijeten. Tle je pa prov umeten čudn. Sploh te plastični siri so mi totalno zgrešeni. Edino za kar so dobri recimo je za na pico ker ko se segrejejo so ok za silo.Pa včasih se spomnm so pri Mercatorju moral prelepit embalažo da ne gre za "Ribani sir"; Nalepka čez je pisala: "Sirni pripravek" al neki tazga, ker so tok enih umetnih dodatkov dal da niti uradno ni smel več biti kot sir ampak je samo še nekaj kar je zmešano z sirom.Na sploh je treba bit pozorn pri sirih ker tisti k imajo velik dodatkov so zanč; umetni; plastični. Oprosti ampak če kupujem sir; hočem sir ne pa bluzi-dodatkov.
Ja dobro pri "lokalcih" je recimo ponekod res še soliden, pa vseeno je pa tudi cena zasoljena. Zanimivo je, da če kdorkoli kaj reče o slovenski hrani je deležen kritik, dejstvo pa ostaja da ne samo "siri", ampak tudi klobase… ...prikaži več so prevec poporane brez okusa in se ne lepijo za prste. Skratka po oceni cista nula in jemo meso 10razredne kategorije. Ne bom posplosevala, ampak imam obcutek da vsemu nekaj prevec "odvzamejo" z namenom zasluzka. Zadnje case je skoraj vse brezokusna slama, ki jo drago plačujemo. Dobrih naprimer kokosjih jajc še vedno nisem jedla že približno 10 let, morala sem iti do domačina v bosno, da bi jih kupila od njega. Oblika in struktura ter okus so neprecenljivi. Vprasas se kaj jes pri sebi doma in ti je lahko samo zal do kam smo prisli. Res ne pretiravam blueone, verjemi mi. Celo meso je bolj okusno dol z juga, da o kajmaku ne govorim. Pa ni to nobena anti-reklama, ampak cista resnica. Mogoce pa izvazamo dobre zadeve ven nam pa ostane zmazek?
Jožica, pri nekaterih lokalcih ni soliden, ampak je odličen. Glede tvoje razlage o gurmanskih sirih, pa verjetno ti tudi niso ravno poceni. Pri nas imaš dobro robo in slabo robo, odvisno je pa kaj izbereš. Pa saj je povsod tako mar ne?
Lahko govorite proti francoskim sirom, ampak dejstvo ostaja, da so njihovi siri boljši od mlečne vode pri nas, kateri so vzeli vse bistvene snovi in naredili en velik neokusni količinski Mu iz tega. Nam prodajajo samo še neko kemijo s… ...prikaži več kalorijami in dopolnili in je totalno brezokusna za prave gurmane ter celo dražja od uvoženih.Jaz in moj mož več ne "spoštujemo slovensko" in ne "kupujemo slovensko", ker raje damo celo malo več denarja za boljši okus in ne jemo več kemije, ki povzroča raka.
Jožica, pri nekaterih lokalcih ni soliden, ampak je odličen. Glede tvoje razlage o gurmanskih sirih, pa verjetno ti tudi niso ravno poceni. Pri nas imaš dobro robo in slabo robo, odvisno je pa kaj izbereš. Pa saj je povsod tako mar ne?
Jožica, pri nekaterih lokalcih ni soliden, ampak je odličen. Glede tvoje razlage o gurmanskih sirih, pa verjetno ti tudi niso ravno poceni. Pri nas imaš dobro robo in slabo robo, odvisno je pa kaj izbereš. Pa saj je povsod tako mar ne?
Jožica, pri nekaterih lokalcih ni soliden, ampak je odličen. Glede tvoje razlage o gurmanskih sirih, pa verjetno ti tudi niso ravno poceni. Pri nas imaš dobro robo in slabo robo, odvisno je pa kaj izbereš. Pa saj je povsod tako mar ne?
Jožica, pri nekaterih lokalcih ni soliden, ampak je odličen. Glede tvoje razlage o gurmanskih sirih, pa verjetno ti tudi niso ravno poceni. Pri nas imaš dobro robo in slabo robo, odvisno je pa kaj izbereš. Pa saj je povsod tako mar ne?
Jožica, pri nekaterih lokalcih ni soliden, ampak je odličen. Glede tvoje razlage o gurmanskih sirih, pa verjetno ti tudi niso ravno poceni. Pri nas imaš dobro robo in slabo robo, odvisno je pa kaj izbereš. Pa saj je povsod tako mar ne?
Kaj ti pomaga, da je francoski sirček oh-in-sploh, če pa ima e.coli. Raje imam domač sir brez bakterij (in plemenitih plesni). Tudi brez želočnih težav.
Daj ne pretiravajta, še posebno jozica. Mamo hude sire pri nas, se posebno kobariški ali pa bohinjski, ali pa pri kakem lokalcu je tudi zakon. Tako, da posploševanje zadeve ne pripelje nikamor.
Na sebi ima sicer zastavo Švice.Drgač se pa strinjam. Naši siri so polom. Po odprtju po parih dneh v hladilniku prov vohaš da ni sir ampak je neka čudna zmes. Če gre za taprav sir je vonj bolj blag… ...prikaži več in prijeten. Tle je pa prov umeten čudn. Sploh te plastični siri so mi totalno zgrešeni. Edino za kar so dobri recimo je za na pico ker ko se segrejejo so ok za silo.Pa včasih se spomnm so pri Mercatorju moral prelepit embalažo da ne gre za "Ribani sir"; Nalepka čez je pisala: "Sirni pripravek" al neki tazga, ker so tok enih umetnih dodatkov dal da niti uradno ni smel več biti kot sir ampak je samo še nekaj kar je zmešano z sirom.Na sploh je treba bit pozorn pri sirih ker tisti k imajo velik dodatkov so zanč; umetni; plastični. Oprosti ampak če kupujem sir; hočem sir ne pa bluzi-dodatkov.
Ja dobro pri "lokalcih" je recimo ponekod res še soliden, pa vseeno je pa tudi cena zasoljena. Zanimivo je, da če kdorkoli kaj reče o slovenski hrani je deležen kritik, dejstvo pa ostaja da ne samo "siri", ampak tudi klobase… ...prikaži več so prevec poporane brez okusa in se ne lepijo za prste. Skratka po oceni cista nula in jemo meso 10razredne kategorije. Ne bom posplosevala, ampak imam obcutek da vsemu nekaj prevec "odvzamejo" z namenom zasluzka. Zadnje case je skoraj vse brezokusna slama, ki jo drago plačujemo. Dobrih naprimer kokosjih jajc še vedno nisem jedla že približno 10 let, morala sem iti do domačina v bosno, da bi jih kupila od njega. Oblika in struktura ter okus so neprecenljivi. Vprasas se kaj jes pri sebi doma in ti je lahko samo zal do kam smo prisli. Res ne pretiravam blueone, verjemi mi. Celo meso je bolj okusno dol z juga, da o kajmaku ne govorim. Pa ni to nobena anti-reklama, ampak cista resnica. Mogoce pa izvazamo dobre zadeve ven nam pa ostane zmazek?
Prej in pol.. preventiva in kurativa...
Jožica, pri nekaterih lokalcih ni soliden, ampak je odličen. Glede tvoje razlage o gurmanskih sirih, pa verjetno ti tudi niso ravno poceni. Pri nas imaš dobro robo in slabo robo, odvisno je pa kaj izbereš. Pa saj je povsod tako mar ne?
Do povrnitve kupnine??? ma ima da vrnejo 100x-ik...ne pa za en sir
popit en šnopček da bo sigurno
Mislim,da bi takšne zadeve morali objaviti tudi na nacionalki !
Lahko govorite proti francoskim sirom, ampak dejstvo ostaja, da so njihovi siri boljši od mlečne vode pri nas, kateri so vzeli vse bistvene snovi in naredili en velik neokusni količinski Mu iz tega. Nam prodajajo samo še neko kemijo s… ...prikaži več kalorijami in dopolnili in je totalno brezokusna za prave gurmane ter celo dražja od uvoženih.Jaz in moj mož več ne "spoštujemo slovensko" in ne "kupujemo slovensko", ker raje damo celo malo več denarja za boljši okus in ne jemo več kemije, ki povzroča raka.
Jožica, pri nekaterih lokalcih ni soliden, ampak je odličen. Glede tvoje razlage o gurmanskih sirih, pa verjetno ti tudi niso ravno poceni. Pri nas imaš dobro robo in slabo robo, odvisno je pa kaj izbereš. Pa saj je povsod tako mar ne?
Jožica, pri nekaterih lokalcih ni soliden, ampak je odličen. Glede tvoje razlage o gurmanskih sirih, pa verjetno ti tudi niso ravno poceni. Pri nas imaš dobro robo in slabo robo, odvisno je pa kaj izbereš. Pa saj je povsod tako mar ne?
Jožica, pri nekaterih lokalcih ni soliden, ampak je odličen. Glede tvoje razlage o gurmanskih sirih, pa verjetno ti tudi niso ravno poceni. Pri nas imaš dobro robo in slabo robo, odvisno je pa kaj izbereš. Pa saj je povsod tako mar ne?
Jožica, pri nekaterih lokalcih ni soliden, ampak je odličen. Glede tvoje razlage o gurmanskih sirih, pa verjetno ti tudi niso ravno poceni. Pri nas imaš dobro robo in slabo robo, odvisno je pa kaj izbereš. Pa saj je povsod tako mar ne?
Jožica, pri nekaterih lokalcih ni soliden, ampak je odličen. Glede tvoje razlage o gurmanskih sirih, pa verjetno ti tudi niso ravno poceni. Pri nas imaš dobro robo in slabo robo, odvisno je pa kaj izbereš. Pa saj je povsod tako mar ne?
Enkrat napišem komentar, pa mi ga 5x objavi, ne vem kako to gre :-)
Kaj ti pomaga, da je francoski sirček oh-in-sploh, če pa ima e.coli. Raje imam domač sir brez bakterij (in plemenitih plesni). Tudi brez želočnih težav.
Daj ne pretiravajta, še posebno jozica. Mamo hude sire pri nas, se posebno kobariški ali pa bohinjski, ali pa pri kakem lokalcu je tudi zakon. Tako, da posploševanje zadeve ne pripelje nikamor.