To pomeni da smo bili tudi Slovenci 1991 vojni zločinci. Naša edina napaka je da smo vas pustili živeti tukaj in dopustili da ste se zažrli v vse pore in sloje javne oz. državne uprave kjer lobirate za agresorja. Lepo… ...prikaži več počasi prevzemate vodstvena in vodilna mesta med nedelavnimi čvekači in samo vpijete kakšne pravice bi še radi.
Torej pravi domorodci samo še nergate in stavkate..Ko pa vas gledam ste samo kmetje s podeželja večinoma nešolani in ideološko privzgojeni..srecko9 si pozabil kdo je edini poizkusil izvesti civilni in vojaški udar v samostojni sloveniji..
https://insajder.com/slovenija/prikrita-temna-plat-afere-depala-vas-poraza-drzave
@Ender3, sem po vsej verjetnosti eden redkih tukaj, ki ni opredeljen ne levo ne desno. In me nenehno mečete med leve in desne. Eni nismo tako zabiti, da bi gledali samo to kar dela ena stranka. Me ne zanima niti… ...prikaži več kaj dela Levica, niti kaj dela SDS in niti kaj dela Golob. Vidim pa kadar počnejo neumnosti. In to počnejo tako levi kot desni.
Vsi,ki tako močno navijate za zmago Rusov se prvo vprašajte koliko časa še imate preden bodo porkali na vaša vrata!? Predvsem mladi bi se morali zavedati,da je to konec življenja kot ga poznajo toraj z Rusi prihaja beda in pomankanje!!
Kakšno pomankanje je šele na Trstenjakovi. Dnevni meni, polisendvič in pingoC sok..Umetna svetloba, zatohlost kleti...pravi pogoji za gojitev maloumja mladih prebivalcev..
dimitri medvedjev je itak terorist sam po sebi prokleto nacistično zlo! on bi metal jedrske bombe okol a sam se ne zaveda da dobi lahko dvojno porcijo radacije !
ti pa utihni smrad ruski....poln kurac imamo rusofilow če vam kaj ni prav spidite dol srbiijo četniki..........vemo da je veliko ruskih študentov pri nas ki imajo nalogo da perejo o možgane slovencem tak kot si ti
slavapaukpa22, zamenjaj dilerja smrad pernato levaški, ker teb pa tale diler prodaja neko nenormalno drogo fikser en smrdljiv. SLAVA RUSIJI, Živeli Vladimir Vladimorovič PUTIN.
To pomeni da smo bili tudi Slovenci 1991 vojni zločinci. Naša edina napaka je da smo vas pustili živeti tukaj in dopustili da ste se zažrli v vse pore in sloje javne oz. državne uprave kjer lobirate za agresorja. Lepo… ...prikaži več počasi prevzemate vodstvena in vodilna mesta med nedelavnimi čvekači in samo vpijete kakšne pravice bi še radi.
Torej pravi domorodci samo še nergate in stavkate..Ko pa vas gledam ste samo kmetje s podeželja večinoma nešolani in ideološko privzgojeni..srecko9 si pozabil kdo je edini poizkusil izvesti civilni in vojaški udar v samostojni sloveniji.. https://insajder.com/slovenija/prikrita-temna-plat-afere-depala-vas-poraza-drzave
Ni mu za zamerit , da ne ve , kajti takrat je še skakal fotru iz kjajca v jajc !
Kaj se pa pajdašijo z iranom in islamisti. Zdaj pa imajo.
Kaj pa tisti naši, ki se pajdašijo z Janezom in krmarijo njegovo enoumje brez kompasa..
Ender: Naši, če si imel v mislih vlado se tudi pajdašijo z iranom, južno avriko in jemnom. Ne spremljaš ali si butast?
Lej ti ruSSe, "Crocus City Hall", a v ruSSščini nimajo izraza za to ?
Rusi itak nocejo vec bit rusi
V tej situaciji je bolje biti Rus kot zagovornik Zahoda..Slednji sedaj plačuje račun za podcenjevanje rusov..
Velika verjetnost, da so za ta napad poskrbeli Rusi kar sami. Isto, kot so v Ukrajini že mnogo let netile nemire, krivili pa Ukrajince.
Preberi kakšno knjigo Ane Politkovske .
vzev👎 verjetno je, da si vsebino komentarja pridobil na strankarskem mediju SDS..Drugih itak ne berete in spremljate..
@Ender3, sem po vsej verjetnosti eden redkih tukaj, ki ni opredeljen ne levo ne desno. In me nenehno mečete med leve in desne. Eni nismo tako zabiti, da bi gledali samo to kar dela ena stranka. Me ne zanima niti… ...prikaži več kaj dela Levica, niti kaj dela SDS in niti kaj dela Golob. Vidim pa kadar počnejo neumnosti. In to počnejo tako levi kot desni.
Prav tako pa ni težko videti morilske poteze Putina. In ga lahko brez težav primerjaš s Hitlerjem.
Vsi,ki tako močno navijate za zmago Rusov se prvo vprašajte koliko časa še imate preden bodo porkali na vaša vrata!? Predvsem mladi bi se morali zavedati,da je to konec življenja kot ga poznajo toraj z Rusi prihaja beda in pomankanje!!
Ne se sekirat ,hlapec boš še vedno tako kot si sedaj,ker slovenski parlament drugega ne premore,pa večina jim še ploska za to.
Toliko o pomanjkanju: https://www.youtube.com/watch?v=1M1qaZ6SgrY
Kakšno pomankanje je šele na Trstenjakovi. Dnevni meni, polisendvič in pingoC sok..Umetna svetloba, zatohlost kleti...pravi pogoji za gojitev maloumja mladih prebivalcev..
dimitri medvedjev je itak terorist sam po sebi prokleto nacistično zlo! on bi metal jedrske bombe okol a sam se ne zaveda da dobi lahko dvojno porcijo radacije !
SlavaFuk,..Tebi so zgleda še tiste najhujše droge, ki jih konzumiraš, popustile. Hitro na urgenco.😂🤦♂️
Medvdjev ima "razdejano" družino ,polno droge in zla,pa sprošča svoje frustracije na tak način-ampak karma je vedno hudič.......
syn ti si itak ruski študent, ki širiš rusko propagando!
Čigavo propagando pa ti širiš?
slavauk22 daj revež, obriši si mleko okoli ust preden smradiš tu po portalu s tvojo ukronacistično propagando.
ti pa utihni smrad ruski....poln kurac imamo rusofilow če vam kaj ni prav spidite dol srbiijo četniki..........vemo da je veliko ruskih študentov pri nas ki imajo nalogo da perejo o možgane slovencem tak kot si ti
slavapaukpa22, zamenjaj dilerja smrad pernato levaški, ker teb pa tale diler prodaja neko nenormalno drogo fikser en smrdljiv. SLAVA RUSIJI, Živeli Vladimir Vladimorovič PUTIN.
CKRNI PUITN CKRNI RUSIJA.........SLAVA UKRAINI.........IZDAJALCE SMO METALI V JAME!!!!!!!
KAKEGA DILERJA IMAŠ PA TI........KAJ TI DAJE PUTIN V MOŽGANE DA SI TAKO UMSKO PRIZADETE DETE
Eh synćek, set tamburaš, srb ruSSki
Prikletna Up.imena zaslužite si blokado komentiranja na forumih.
ŽIVIMO SVOBODNI SLOVENJI.......LAHKO PIŠEMO KAR ČEMO TI PA POJDI RUSIJO TAM JE PREPOVEDANO KOMENTIRATI.............CEZURA PA TO...........
@Dddd,predvidevam da živiš v Sloveniji in zato malo več spoštovanja, več prilagajanja... .Če ti pa kaj ne paše,izgini nazaj čez Kolpo!!!!
sSovec, v četrtek lepo spizdi nazaj v ruSSijo ali domačo srbijo, degenćina