To so dobro pogruntal.. farmacevt bo že za 5 besed kar ditrektno preko kartice zaračunal zavarovalnici ... ta pa nasvete ne tretira kot zdravilo in bo najprej zdravstvu plačača povrnitev tega pa terjala od kupca ... zame je to zavajanje zrelo za ZPS
Tvoj predlog mi je zelo všečen. A, verjetno vsi starejši ljudje niso tako premeteni, da bi znali vprašanje zastaviti tako, da bi dobili brezplačen odgovor. Žalostno.
žal tisti ki imajo sladkorno visok pritisk itd ... morajo
To so dobro pogruntal.. farmacevt bo že za 5 besed kar ditrektno preko kartice zaračunal zavarovalnici ... ta pa nasvete ne tretira kot zdravilo in bo najprej zdravstvu plačača povrnitev tega pa terjala od kupca ... zame je to zavajanje zrelo za ZPS
Vse plačat, prekleta banda nagnusna!!!!
tista katera da zastonj, ni kurba.
Tvoj predlog mi je zelo všečen. A, verjetno vsi starejši ljudje niso tako premeteni, da bi znali vprašanje zastaviti tako, da bi dobili brezplačen odgovor. Žalostno.
TAKOJ zamenjam apoteko in nikoli več praga prestopim.
Vsekakor - lahko me kontaktirate na fb - Alenka Nemanič
Da, da, popolnoma pod vsakim člankom o zdravilih, prodajaš bučke o naravni ozdravitvi nečesa, kar ne obstaja.
Nekateri stojijo na delovnem mestu 8 ur, kaj je tistih 10 minut...Si star 300 let?
pustite farmacijo vse raste na vrtu, njivi travniku in gozdu !
sej vem da obstaja tud naraven način ampak je preveč riskantno se ti ne zdi
Tem pobesnelim zdravnikom&farmacevtom se je čisto 'zjanšalo'.
Visok pritisk, holesterol in sladkorno se da pozdravit z naravnimi pripravki, z rastlinami, ki rastejo v naravi.
HVALA za odgovor. Ker nimam Facebooka, ali mi lahko pišete na e mail:\s\sdzony006@gmail.com\s\sHVALA. Ivan
koliko stane svetovanje kako priti do službe
Jaz bom zaračunala delodajalcu vstajanje...pred zoro ena tarifa, itd
ko bo Zoki PV ne bo več plačljivo, ker je to le za dobiček Lekarn Lj in posledično polnjenje občinskega proračuna
Po novem so kar prodajalci, vprašanja pa zahtevajo strkovno znanje.... zanimivo, nisem vedel, da so do sedaj bili šalabajzarji zaposleni v lekarnah.
Joj joj, naj mi plačajo, da od njih kupim zdravilo. Lekarno smo jim pa postavili s samoprispevkom v času juge. Banda pokvarjena.
Za Alioness - Pozdravljena. Ali se da dobit nasvet za visoki pritisk? Kako lahko vzpostaviva kontakt? Lep pozdrav.