Slovenija
21 ogledov

V istem klubu kot Gates in Hawking

Komentarjev 24
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Provokator386 11:27 29.september 2012.

Ta je pa dobra, je morda 1. april? Morda snemajo film Dictator 2. del? Butli ameriški naj mu podelijo "green card" pa naj ostane tam...

• bla_blabla 10:19 29.september 2012.

To je scenarij za najnovejso hollywoddsko komedijo, samo kaj ko postenim ljudem ni to smesno...

• puksicd 10:33 29.september 2012.

Nagrado za inovacije na področju diplomacije so dali nekomu, ki je kradel tuje govore? Ne me j.... :)))))))))

• zippy 11:06 29.september 2012.

tako je ... pri nas največja lutka bo tako dobila nagrado za poslušnost iz takšnih organizacij, za zločine proti človeštvu!

• Izudin 12:25 29.september 2012.

Zgornje pisanje sem naslovil na "vodja" / danes, 10:21

• becar 12:31 29.september 2012.

...Vsako leto na vrhu podelijo nagrado posameznikom, katerih inovativne rešitve prispevajo k preoblikovanju gospodarske, socialne in okoljske BLAGINJE...Očitno nekateri še vedno mislijo, da živimo v BLAGINJI. Za crknit. Mogoče bomo pa naslednje leto živeli v blaginji, ko bo ...prikaži več še več brezposelnih, plače pa bodo še nižje. Izvrsten prispevek posameznika k blaginji, ni kaj.

• Klemen Zec 12:32 29.september 2012.

za to, da si kupuje z našim denarjem brezvzne nagrade pa ne velja varčevanje ?nestrpno čakam, da bo dobil nagrado za svetovnega mafijskega prvaka v laganju in prevarantstvu

• Izudin 12:39 29.september 2012.

Uf, zanimivo razmišljanje. Se mi je zdelo, da so zadaj drugačni interesi.

• albert 12:39 29.september 2012.

Koliko nas američani cenijo se vidi po tem kakšnega veleposlanika so nam poslali.To nagrado, ki jo je dobil j.j. lahko kupiš.Da pa američani podeljujejo nagrade za osamosvojitev je pa burleska stoletja in to v Butalah kjer so tega vajeni!

• mia 09:18 29.september 2012.

JJ bi lahko nagrado, ki jo je dobil pustil kar tam, saj je demokracijo, ki jo je gradil tudi sesul.

• nina 07:06 30.september 2012.

Verjetno ker je Kučan bolj sposoben ostalo dela fušija tipično slovensko.

• lorina 08:32 30.september 2012.

Saj človek ne ve, ali se naj smeji ali joče. Pojem inovacija in demokracija v našem slovarju slovenskega knjižnega jezika očitno ni prav razložen

• vodja 10:21 29.september 2012.

Očitno ne poznaš poteka osamosvojitve. Kaj je naredil Pučnik konkretno? V Slovenijo se je vrnil šele, ko je padel brlinski zid in je bilo še vsakemu jasno, da bo komunuzem padel. Kaj je naredil Janša? Tako Pučnik in Janša sta ...prikaži več bila prot brionski dekleraciji, ki je končal desetdnevno vojno! glavni pogajalec je bil Drnovšek. Janša je hotel, da bi vojna trajala še dlje, v luči preprodaje orožja bi to zanj zagotovo bilo odlično. Če bi vojna trajala bi dejansko živeli v deželi podobni današnji Srbiji. Po plebescitu bi lahko praktično vsak izpeljal demokratizacijo, saj si imel za sabo ljudstvo! Poleg tega, če ne bi bilo Kučana, Drnovška, Bučarja in ostalih, ki so imeli trezne glave, bi bila situacija bistveno drugačna, če ne drugega, bi bila vojna daljša kot 10 dni. Pa tudi Ertel, ki je takrat izdal ukaz milici, da se prepreči srbske mitinge resnice. Nič ne poznaš zgodovine. Povej mi, kaj konkretno je Pučnik naredil? Pa prizanesimi s splošnih hvaljanjenjem, ker tega imam čez glavo, noben, še

• vodja 10:23 29.september 2012.

Pa še, ravno danes Janševa vlada jamlje denar fakultetam, šolstvu, izobraževanju, zdravstva, pdjetja so se v času njegove prve vlade močno zadolžina, podjetja gredo v stečaj itd. Če bi dejansko vedeli, kaj on dela tukaj v Sloveniji, mu te nagrade ...prikaži več pač ne bi podelili. Pa dobro, saj 90 odstotkov niti ne ve kje je Slovenija in kdo sploh je Ivan Janša.

• korisnik_7949 10:54 29.september 2012.

Kod že velikokrat povedano z moje strani tudi tokrat; to je le manipulacija celotne Slovenije s strani imperialističnih sil, zaradi strateškega interesa nad Slovenijo, ker ima izreden – zgolj teritorialni pomen med vzhodom in zahodom.Torej morajo tako ali ...prikaži več drugače hvaliti le svoje Janičarje. Amerika potrebuje Slovenijo zaradi transportov vojaških sredstev proti vzhodu, predvsem ceste in železnice, iz Italije.Tako nam vsiljujejo sodelovanje v zločinu proti človeštvu.Kot pa sem že velikokrat jasno povedal, da mora biti slovenski narod tisti, kateri hvali svoje politike in ne imperialistični zavojevalci.Kako pa hvali slovenski narod Janeza Janšo pa je vsem znano, njegova ropanja gospodarstva, uničevanje podjetništva in ustvarjalcev, no končno je prejel za en del svojih zločinov tudi pohvale od tistih, kateri so te zločine njemu in njegovim naročili izvajati.Vaša Predsednica Martina – FIND.SI( volilni štab Predsednice M

• majdas 12:30 29.september 2012.

Jah, glejte - je pač ni dobil (nagrade) Tűrk al pa Kučan, al pa ... - ampak Janša. Zdaj pa kar tekmujete, kako bi jo najbolj možno zminimalizirali, da ne rečem še kaj več.Kar se pa tiče ...prikaži več osamosvojitve - in tudi naše polpretekle zgodovine - mogoče bodo naši otroci že zmogli toliko modrosti, da se zaradi nje ne bodo več med seboj "pobijali" ...

• mirko 09:13 29.september 2012.

Vedno bolj verjamem teoriji zarote neoliberalistov iz ZDA. Ti ljudje ki imajo dejansko v lasti največje finančne organizacije, hočejo preko takih ljudi kot je Janša, spravit ljudi na kolena in potem vso njihovo last poceni pokupit-sprivatizirat. Peščica ljudi na svetu ...prikaži več hoče imeti v svoji lasti ves svet, mi jim bomo pa sužnji. Pa tudi sužnji ne vsi, večina nas bo na prit

• mr.big 11:37 29.september 2012.

ti pa imaš bujno domišljijo in popolno temo v glavi. Prvo kot prvo Kučan je leta 1988 označil osamsvojitev Slovenije kot fašistično dejanje in še malo pred osamosvojitvijo dejal da bomon v Slo jedli travo....Se pa je vedno zavzemal ZA ...prikaži več OHRANITEV JUGOSLAVIJE !!!! Zato je tudi vseskozi bil proti Pučniku,Janši in ostalim demokratom !!! Leta 1979 je Pučnik prvi v Sloveniji začel ''naglas'' govoriti v Sloveniji , da se Slovenija mora odcepiti od Juogslavije, zato so ga tedanje oblasti izgnale !!! V Nemčiji so mu seveda prisluhnuili in se je nato tudi vrnil v Slovenijo kjer je imel vedno več somišljenikov !!!

• Izudin 12:24 29.september 2012.

Zanimivo tole tvoje pisanje in se mi zdi ja, da v večji meri kar drži. Sem bil "na fronti" med osamosvojitveno vojno, vendar smo imeli možnost spremljat TV oz. poročila. Takrat sem res dobil občutek, ki se še ga danes ...prikaži več nisem znebil, da se je J.J. jeb.alo po domače rečeno, koliko žrtev bi imeli na naši strani, medtem, ko je Kučan kar dobro opravljal svoje naloge glede tega, da smo jo tako dobro odnesli. Pa tudi to glede Ertla nisem vedel točno, kakšno vlogo je imel, no potemtakem si je le zaslužil odlikovanje, ki mu ga je podaril predsednik. Se pa večkrat sprašujem, kje je glavni vzrok takšnega sovraštva med Kučanom in Janšo??!

• Klemen Zec 12:42 29.september 2012.

Mrki pa ti povej,ko samo nekaj blebečeš ?Janša je nor terorist, hotel je kar pobijat ljudi v avtobusih, hotel je napasti kasarno v Šenrvidu, dal je sestreliti helikopter in ubil pilota, ki je prevažal kruh in se predal teritorialcem, ...prikaži več torej kdo je preprečil daljšo vojno, očitno spet zavajaš, kot ti je naročeno in verjetno tudsi plačano !

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.