Multi-kulti na račun davkoplačevalcev, na koncu jih bomo hranili ali plačali odškodnino. Pri takem biznisu pa oprostitev sodnih stroškov, po zakonu seveda. Najprej bi kdo moral vprašati koga po zdravju.
Hvala,ampak ne vem koliko čas bo spet zdržal moj profil,moram res paziti kaj pišem,po drugi strani,pa imaš osebke alias IQ65 in MS, ki jim je dovoljeno vse!!!
Jaz imam navado, da s"screenshot"shranim določene komentarje, sploh tiste, ki so izrazito protidržavni .. Tako, da se bomo imeli na sodišču kar veliko za pogovarjati, ko bo napočil čas...Tu mislim predvsem na odgovorne urednike... Razni komentatorski idioti, ki jih navajaš,v… ...prikaži večv bistvu niso problem ali pomembni..Enako počnem na MMC, kjer cenzorji mislijo, da lahko v nedogled kršijo ustavo in njen 39. člen...Čez 7 let vse prav pride :)
Razumem, da ženske iz nekih tretjih držav lahko naplahtajo ampak ta domače pa dajte no, kako vam jim ni jasno, da nekaj ni ok. Je pa baje prostitucije ogromno v Slo. Slišim od ljudi, ki imajo 💸.
Lagalizirajo naj kurbenhaus pa ne bo več problemov,pa še država bo služila
Me prav zanima spisek strank,bi bilo zelo zanimivo!!!
Sami visoke osebe
Multi-kulti na račun davkoplačevalcev, na koncu jih bomo hranili ali plačali odškodnino. Pri takem biznisu pa oprostitev sodnih stroškov, po zakonu seveda. Najprej bi kdo moral vprašati koga po zdravju.
žvižgač- uradno so vsi brez premoženja.. in to je to- ŽAL
Si videl, dva sta ti že pritisnila minus
Če jima je zaradi tega prišlo,pa naj prtiskata minuse!!!
Med obtoženimi so tudi Draženka Mačak, Edin Sakić in Suljo Ćereti,lepo se razvija ta multikultura
Kaj pa izgon iz države?
Slovenija vsakemu da še eno možnost. pa potem tretjo, četrto, ... norci smo.
Ja kdo bo pa pol dobavljal mokco za vrh
Par minut od Trstenjakove..Je Majhntić tudi delal tam ? :D
Se prijavil tudi on, pa so mu odhovoril da je Majhentić in nebo strank ce ga vidjo
Im back,spet so mi profil zbrisal (Pantani2)!!! Banda!!!
Dobrodošel nazaj med peščico še normalnih..;:)
Hvala,ampak ne vem koliko čas bo spet zdržal moj profil,moram res paziti kaj pišem,po drugi strani,pa imaš osebke alias IQ65 in MS, ki jim je dovoljeno vse!!!
Jaz imam navado, da s"screenshot"shranim določene komentarje, sploh tiste, ki so izrazito protidržavni .. Tako, da se bomo imeli na sodišču kar veliko za pogovarjati, ko bo napočil čas...Tu mislim predvsem na odgovorne urednike... Razni komentatorski idioti, ki jih navajaš,v… ...prikaži večv bistvu niso problem ali pomembni..Enako počnem na MMC, kjer cenzorji mislijo, da lahko v nedogled kršijo ustavo in njen 39. člen...Čez 7 let vse prav pride :)
V Sloveniji obsojajo seksualno prostitucijo medtem , ko politični prostituti in prostitutke nekaznovano opravljajo najstarejšo obrt .
Razumem, da ženske iz nekih tretjih držav lahko naplahtajo ampak ta domače pa dajte no, kako vam jim ni jasno, da nekaj ni ok. Je pa baje prostitucije ogromno v Slo. Slišim od ljudi, ki imajo 💸.
Za vsak dan zapora bi ti lumpi morali plačevati stanarino,pa naj se za denar znajdejo na način,kot so ga oni diktirali svojim "sužnjam"......
a lahko fuknemo te čefurje ven iz države?
Neverjetno, sami Slovenci.
Modeli najel vilo in oddajal prostore…tle se konca….prostitutke so same prisle in se dogovorile kolko stane soba…tko da ne vidm neke prisile tuki!
https://www.dnevnik.si/novice/kronika/prostitucijo-organizirala-kar-iz-zapora-2690457/
Ksenja Benedetti razkrila dobre odnose, zakaj, pred desetletjije ze pozabila na žličkaje in to je to