Avto /avto/iz-druge-roke
34028 ogledov

Težave s policijo po nakupu rabljenega vozila

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    peter4 13:28 08.april 2023.

Vpisane imam H, avto pa doseze najvec 175km-h. Povsem zadostujejo ze T, ampak ker je v Sloveniji divoljeno najvec 130km-h moram jaz pa vseeno kupovati H. Narobe svet. Ali kot v butalah ko se norci radujejo vsskih 5 let ob manjavi.

• rd2dmk2 14:53 08.april 2023.

ja peter zakaj ne poveš da greš na vsak oktoberfest da se ti mudi po autostraše in ga teraš do konca, pe še v unem tuneludobiš mal posoeška pa gre 200na uro.

peter4 20:32 09.april 2023.

He, he, ste me nasmejal. No v realnosti imam na 13 let starem malcku prevozenih 68k km in ni sel se drugam kot na hrvasko in v avstrijo. Letne gume so letnik 2016 in imajo profila kot nove. Bil sem ...prikaži več ze parkrat v nemciji, a s sluzbenim vozilom ali z vlakom. ;)

NickMason 07:44 08.april 2023.

Malo reklame še za platišča

• rd2dmk2 09:41 08.april 2023.

bučki. in potem naj pregledam vse fedre in ves auspuh in ... ja grem po nevega pa mi kdo garantira do bo tud tam vse v nulo ? nihče. zato pa je garancija in koluanca. edino kar se mora pogledat ...prikaži večt je da so platišča dimenzij kot piše v homologaciji in da imajo pravilni hitrostni razred gume. vse ostalo nehite basat s tole reklamo. al pa ukinte spletno strano avto. net in njej podobne.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.