Festival bosanske kuhinje?? Kakšen bulšit je to?? En štant s čevapi se zdaj imenuje festival?? Pa ka ste vi fukjeni?? Pol ma vsak kurac svoj festival. Mečkator, Tuš, Hofer... majo festival svega i svačega, Dajčman festival pocen čevljev, Bauhaus festival… ...prikaži več šravfov... Še jaz nam na FB marketu festival otroške krame, cunj in druge ropotije.
Za Prešernov trg v Ljubljani bi moral obstajati zakon, da se na njem lahko prodaja samo slovensko hrano in pijačo in, da se sliši samo slovenska glasba, tako pa izgleda kot, da bi na Baščaršijo prišel! Žalostno in sramotno!
Mam pa že rajši dobre trubače od enih mozolastih slo kljukcev, ki tam nekaj cvilijo in bevskajo, "zvezdnikov", o katerih piše z24. Če bi bilo tako, kot pravis, bi se nabor sprejemljivih muzičarjev hitro izčrpal, potem pa bi bil obsojen… ...prikaži več na 7. ligo, ki niti za na vaske veselice ali za v kulturni dom v spodnjih fukovcih niso.
Morda, ampak zamisli si nabavno ceno kilohrama kranjskih in kilograma mletega mesa in primerno ceno za povprečnega potrošnika...Jasno je kje več zaslužiš..
Morda potico ob kavici kje ob švicarskem jezeru v mirni kavarni kjer kramljajo ob zvokih Mozarta upokojenci na vozičkih..Pri nas so pač bolj aktualni čevapčiči in pir ob goveji muzki...;)
Na znamenitih točkah bi res morali ponujati slovensko kulinariko! Tako pa turisti mislijo, da so čevapčiči avtohtona jed Slovencev! V bistvu, če bomo tako nadaljevali bo Slovenija postala Bosanija! No saj delno že je!
to se dogaja, če imaš koruptivnega Srbina za župana, ki svojim čefurskim prijateljčkom omogoča, da delajo kar ima paše in zavzemajo in spreminjajo Ljubljano v balkansko smrdljivo vukojebino...Slovenijo je treba debalkanzirat, pod nujno in po hitrem postopku, t čefurjada se… ...prikaži več je razpasla čez vse meje....
Čevapi so za butalce, ki so izvolili župana, .. drugače pa je mleto meso, ki stane 1kg 3€, prej vse drugo kot meso. Žal mi je za ljudi, ki to zmes, nafilano z začimbami konzumirajo.
eni očitno res ne dojamete kaj nekam spada in kaj ne....Prešernov trg nikor ni primerno mesto za balkansko smrdljivo roštiljado...kaj bo nasledje, pečenje odojkov in trubači za spremljavo sred Prešernovega trga?
no soljatar, zastavil so dobro, najprej bosansko, potem srbsko, sledi krvaška pesca in klape, potem crna gora in makedonija, za konec še sljadoled. no enkrat mogoče po tem urniku lahko pridejo še ajdovi žaganci in kislo mleko pa golica.
idioti, takole če je stvar prav narejena je lahk kar dobra, če pa ni.. ja no kaj se vse stlači v paštete, pa hrenovke, pa krvavice in jetrnice pa da neham da ti ne pokavrim teka. recimo greš v trgovino… ...prikaži več in gledaš jugurte, kefirje in podbno mlečno šaro. zakaj ta stvar rabi - sladila ? saj vsi vemo da jugurt nekako naj bi bil vsaj malo kisel. in da ne omenjam nekih aktimelovih napitkov, ki imajo tolk cukra v taki in drugačni obliki da tisti ubogi probiotiki krepnejo takoj padejo v tisto brozgo.
Če pri nas podmažeš prave,lahko delaš kar hočeš!
Misliš na Zokija?
Nič čudnega, če je pa opankar župan.
Opanković
Zorangutan Opanković
Ja, Zoki voli domaće, nje.
Zoki je krao,al je i nama dao,,zato imate lepo balkansko mesto
Manjka samo še Danijela
Festival bosanske kuhinje?? Kakšen bulšit je to?? En štant s čevapi se zdaj imenuje festival?? Pa ka ste vi fukjeni?? Pol ma vsak kurac svoj festival. Mečkator, Tuš, Hofer... majo festival svega i svačega, Dajčman festival pocen čevljev, Bauhaus festival… ...prikaži več šravfov... Še jaz nam na FB marketu festival otroške krame, cunj in druge ropotije.
Za Prešernov trg v Ljubljani bi moral obstajati zakon, da se na njem lahko prodaja samo slovensko hrano in pijačo in, da se sliši samo slovenska glasba, tako pa izgleda kot, da bi na Baščaršijo prišel! Žalostno in sramotno!
Mam pa že rajši dobre trubače od enih mozolastih slo kljukcev, ki tam nekaj cvilijo in bevskajo, "zvezdnikov", o katerih piše z24. Če bi bilo tako, kot pravis, bi se nabor sprejemljivih muzičarjev hitro izčrpal, potem pa bi bil obsojen… ...prikaži več na 7. ligo, ki niti za na vaske veselice ali za v kulturni dom v spodnjih fukovcih niso.
Če si imel v mislih muziko z zvočnikov, je nabor nekoliko širši, pa vendar še vedno precej skromen. Po 5x na dan bi pislušal iste komade.
Jebi ga, prodaja se tisto, kar se splača...Lako poskusite s potico, vendar dvomim, da boste imeli za najemnino...
Ka pa krajnske z zeljem?
Morda, ampak zamisli si nabavno ceno kilohrama kranjskih in kilograma mletega mesa in primerno ceno za povprečnega potrošnika...Jasno je kje več zaslužiš..
Drži.
Jaz potice ne bi podcenjeval. Je pogosto zaželena!
Morda potico ob kavici kje ob švicarskem jezeru v mirni kavarni kjer kramljajo ob zvokih Mozarta upokojenci na vozičkih..Pri nas so pač bolj aktualni čevapčiči in pir ob goveji muzki...;)
Tako. In Prešerc ni imun na tovrstno kulturno ponudbo
Za naše vse,sploh pa smo za evropo še zmeraj balkanci,kaj češ tako je
Balkanska mafija je pač dala nekaj minjonov DE, DE, da lahko tukaj pere denar. DE.
Kmalu bodo preimenovali Prešernov trg v Bosanski trg ali pa v Trg Jankovića.
Izola se že imenuje Priština na moru
Na znamenitih točkah bi res morali ponujati slovensko kulinariko! Tako pa turisti mislijo, da so čevapčiči avtohtona jed Slovencev! V bistvu, če bomo tako nadaljevali bo Slovenija postala Bosanija! No saj delno že je!
saj je ljubograd balkaniziran.. tam za vsakim vogalom pečejo čevapčiče
enostavno se mora popolnoma prepovedat prodajanje in pečenje hrane na tej lokaciji in še kje....za začetek.
se strinjam, mogoče bise dodalo in še kaj druzga počet na tej lokaciji
Spomnite se na 1. november čevapi v kostanjevem drevoredu ŽAL ! Kdo je to dovolil ?? Ve se kdo, ta ki je že v penziji.....
to se dogaja, če imaš koruptivnega Srbina za župana, ki svojim čefurskim prijateljčkom omogoča, da delajo kar ima paše in zavzemajo in spreminjajo Ljubljano v balkansko smrdljivo vukojebino...Slovenijo je treba debalkanzirat, pod nujno in po hitrem postopku, t čefurjada se… ...prikaži več je razpasla čez vse meje....
nutrije na žaru..
Kaj vse se pri nas naredi da preprečijo prodajo poceni hrane a je res ootrebno toliko ščititi gostince ki vam kuhajo hrano iz lidla in hoferja
Čevapi so za butalce, ki so izvolili župana, .. drugače pa je mleto meso, ki stane 1kg 3€, prej vse drugo kot meso. Žal mi je za ljudi, ki to zmes, nafilano z začimbami konzumirajo.
Zakaj Ana Roš ne postavi svoje trizvezdniške stojnice na Prešerca? To bi bilo pravo, ne pa ćevapi, pa še slovenska hrana bi bila.
Pri Roševi je samo češpla slovenska in nič drugega, butc
grof,Potem bi dobil pol mesnega svaljka za 12 evrov
Če je nekaj dobro in gre v promet. Zakaj ne? Prodaja kebaba za vsakim vogalom ne moti. Vsaj meni to smrdi(dobesedno).
eni očitno res ne dojamete kaj nekam spada in kaj ne....Prešernov trg nikor ni primerno mesto za balkansko smrdljivo roštiljado...kaj bo nasledje, pečenje odojkov in trubači za spremljavo sred Prešernovega trga?
no soljatar, zastavil so dobro, najprej bosansko, potem srbsko, sledi krvaška pesca in klape, potem crna gora in makedonija, za konec še sljadoled. no enkrat mogoče po tem urniku lahko pridejo še ajdovi žaganci in kislo mleko pa golica.
Večje svinjarije od kebaba na svetu ni !
idioti, takole če je stvar prav narejena je lahk kar dobra, če pa ni.. ja no kaj se vse stlači v paštete, pa hrenovke, pa krvavice in jetrnice pa da neham da ti ne pokavrim teka. recimo greš v trgovino… ...prikaži več in gledaš jugurte, kefirje in podbno mlečno šaro. zakaj ta stvar rabi - sladila ? saj vsi vemo da jugurt nekako naj bi bil vsaj malo kisel. in da ne omenjam nekih aktimelovih napitkov, ki imajo tolk cukra v taki in drugačni obliki da tisti ubogi probiotiki krepnejo takoj padejo v tisto brozgo.
Zakon je to👍