Zdravje
3055 ogledov

Izdelki brez glutena in laktoze, je res vse več alergij ali gre za modno muho

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar MuškaKokoš
    MuškaKokoš 08:46 15.julij 2023.

    Izogibam se hrani,kjer piše brez glutena ali nasploh kjer piše BREZ.Logično je če piše brez mesa ,ne pa recimo nekaj izvlečeno iz živila ki je nič drugega kot še bolj kemijsko obdelano.Če ti pa doktor predpiše je pa povsem druga ...prikaži več pesem ,ne pa vsi vsevprek,nekaj prebere človek in že je bolan.

  • Boschtjan Zupanchich 08:08 15.julij 2023.

    Ker današnji ljudje žrejo že vse mogoče samo še zemlje iz tal ne, je že Čudež, da niso telesno že tudi tako nazadovali kar so duhovno žal že . Ker pa si nakopavajo vse možne bolezni in alergije zaradi napačne ...prikaži veče in preveč predelane(obdelane) hrane, potem iščejo nove vzroke za svoje Napačno prehranjevanje. Žal pa so tudi stročnice kot so na primer arašidi premalo zdravi . Lp. .

  • Kmodri 12:53 15.julij 2023.

    Vprašanje je kaj vse je v hrani! Zagotovo ne delajo celovite kemične analize! Izdelki brez glutena so modna muha! Na laktozo pa so občutljivi ljudje, ki imajo intoleranco!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.