Ja no, sožalje svojcem. Kdo je sploh to iz kod je? Pa če pravi da je zemlja ravna ni čist diht. Eno nabijanje in žaljenje ljudi, ki se ne cepijo za kovid zaradi, normalnega razmišljanja in ne zanikovanja covida.
sandi76 nihče od ljudi s kapaciteto možganov ni mogel stavek od Albatroza narobe razumet ali ga kakor koli spodbijat. Če boš še 100x prebral boš mogoče videl kaj je napisal. Vsa dejstva, ki jih ne moremo preveriti ali dokaazti so… ...prikaži več vprašljivo renične. Drži. Saj vse ostalo lahko samo verjameš. Kako ne razumeš, mislim itak ne boš, lol.
Razširili smo virus, prepovedali učinkovito zdravilo in cenzuriramo medije. Gradimo novi svetovni red, kjer bo največji zločin - uporaba zdrave pameti.
Pozdravljeni. Pišem prvič. Rip Mark. Ko smo pred vso to vladno agonijo dobili 12mlrd eur. Bi blo fajn, da so jih vladajoči razdelili med 2mil prebivalcev Dežele, pomeni 6000 eur po cepljeni slovenski duši, bi bli v prvem tednu vse… ...prikaži več rešili. In bi zdaj že dobili teh prekletih preostalih 5milrd eurov, torej po duši 2500 na ta sveženj Upam. Žal mi je da je iz prvega kupčka samo za dohtarje, policiste in 10 ministrčkov..... Kaj čem, ko živim med 1 950 000 butalčkov.
Hudičevbanditizgozda Če te zanima, se privleči iz hoste in preveri. Sam nimam takih fantazij kot ti in ne razmišljam v taki smeri. Pa obvezno tukaj poročaj, kako se je izšlo. Če se boš uspešno privlekel do nje, bo morda po… ...prikaži več dolgih desetletjih ženski glas namenjen tudi tebi. Fantaziraš pa lahko seveda še naprej o tistem, kar si zapisal, saj brez fantazmov, ki jih imaš, nisi zmožen živeti v realnem svetu. Realnost bi te ubila v dnevu, morda v dveh, če bi imel srečo. Tako da še naprej sanjari.
Ni tok ravna zemlja, kot je tvoja ploščata. Težko se bo razpočil ob uporabi 1% do vas zaostale beliberje tukaj malo pometa, ko vam ostaja samo še beda.
Pa še čudežno zdravilo ivermektin je vzel, malo se je pa le ustrašil, da bi lahko bil covid. Pa kaj, ko ga je samo pomagal ubiti. Če si namesto v zemljo zabit v glavo, se pač tako konča.
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 $ in 29467 $ v zadnjem mesecu google pay doma za 3 ure dela na dan.
... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦
Ne boste prekleti aktivisti. Verjela sem vsemu, sledila sem vsemu, držala sem se agende in počela kar ste rekli, bila sem zdrava, vzela sem cepivo in umrla. Ime mi je bilo Katja. Moja zgodba gre v svet in srca brez propagande.
Mark Parhar trditve in razplet: Kronologija: 1) Virusa ni! =>2) Vse je svetovna zarota! => 3) Cepivo je sredstvo za pomor 40% svetovne populacije! => 4) Okužba s corona virusom! => 5) Zbolel z covidom19! => 6) Zdravljenje s Ivermectinom!… ...prikaži več => Odhod onkraj mavrice!
še nobenega virusa ni kvazi znanosti uspelo dokazati, niti tistega iz navadne gripe. Kovid so strupi iz zraka, vode in hrane in elektro magnetno sevanje raznih oddajnikov.
Ebola je tudi strup iz zraka, razno sevanje itd? Težko je verjet kako neumni ste nekateri. Človek je očitno res nastal iz opice nekateri pa mentalno niste napredovali.
Tudi čudaki umrejo!
Ja no, sožalje svojcem. Kdo je sploh to iz kod je? Pa če pravi da je zemlja ravna ni čist diht. Eno nabijanje in žaljenje ljudi, ki se ne cepijo za kovid zaradi, normalnega razmišljanja in ne zanikovanja covida.
Kak komentar je pa to? Si hotu kaj povedat?
Naravna selekcija,narava počisti tudi najbolj zadrto golazen.Svet bo lepši brez takšnik kretenov.
Pač mal neroden pri izražanju, vsekakor pa je imel namene dobre za razliko od vaju. Ob razvoju cepiva so v mislih imeli tudi naravno selekcijo.
Dejstva ki jih nemoremo preveriti ali dokazati so vprašljivo resnične.
Za nekoga, ki ima IQ na temperaturi morske vode, ne velja noben dokaz. V svoji glavi imajo vse dokaze, ki jih potrebujejo.
sandi76 pri aktivistih je, kakršen koli dvom neprimeren, ker pišejo tako, kot jim je zaukazano. Ubožci !
sandi76 nihče od ljudi s kapaciteto možganov ni mogel stavek od Albatroza narobe razumet ali ga kakor koli spodbijat. Če boš še 100x prebral boš mogoče videl kaj je napisal. Vsa dejstva, ki jih ne moremo preveriti ali dokaazti so… ...prikaži več vprašljivo renične. Drži. Saj vse ostalo lahko samo verjameš. Kako ne razumeš, mislim itak ne boš, lol.
Naravna selekcija ! ! !
Razširili smo virus, prepovedali učinkovito zdravilo in cenzuriramo medije. Gradimo novi svetovni red, kjer bo največji zločin - uporaba zdrave pameti.
Tudi vi boste umrli 😂😂😂💉💉💉
marko601, kaj misliš, da ste gojeni honorarci nesmrtni.?
Me zanima koliko doz dosežete opranoglavci, lahko bi začeli pobirat stave. Čez 6 bo bolj težka.
Tudi štirje afriški predsedniki so umrli, ker so bili PROTI Kovid zaroti
Pozdravljeni. Pišem prvič. Rip Mark. Ko smo pred vso to vladno agonijo dobili 12mlrd eur. Bi blo fajn, da so jih vladajoči razdelili med 2mil prebivalcev Dežele, pomeni 6000 eur po cepljeni slovenski duši, bi bli v prvem tednu vse… ...prikaži več rešili. In bi zdaj že dobili teh prekletih preostalih 5milrd eurov, torej po duši 2500 na ta sveženj Upam. Žal mi je da je iz prvega kupčka samo za dohtarje, policiste in 10 ministrčkov..... Kaj čem, ko živim med 1 950 000 butalčkov.
Mogoče pa ni umrl, temveč je bil umorjen.
In Zemlja je ravna.
R_D tebi je, še veliko stvari ravnih, predvsem pa, možganski girusi.
R_D Za vse, ki verjamete Grimsovim pravljicam, je res.
@jaka4,mogoče je pa Fajonova tranvestit s ku**em velikim 30 cm.... .Haaa? Kaj ti misliš,zgleda že tako.
Hudičevbanditizgozda Če te zanima, se privleči iz hoste in preveri. Sam nimam takih fantazij kot ti in ne razmišljam v taki smeri. Pa obvezno tukaj poročaj, kako se je izšlo. Če se boš uspešno privlekel do nje, bo morda po… ...prikaži več dolgih desetletjih ženski glas namenjen tudi tebi. Fantaziraš pa lahko seveda še naprej o tistem, kar si zapisal, saj brez fantazmov, ki jih imaš, nisi zmožen živeti v realnem svetu. Realnost bi te ubila v dnevu, morda v dveh, če bi imel srečo. Tako da še naprej sanjari.
Ender3, da se ne boš razpoču. Počasi bodo sami aktivisti okoli tebe. Te že zebe v kleti, daj malo zakuri no.
Ni tok ravna zemlja, kot je tvoja ploščata. Težko se bo razpočil ob uporabi 1% do vas zaostale beliberje tukaj malo pometa, ko vam ostaja samo še beda.
Bandit poln želja preizkušanja in raziskovanja. Lahko bi te vzel R_D za učinkovitega pomočnika.
Za @jaka4....,🎶🎼YMCA🎼🎶.
Jernej65 nič bat, razpočli se boste troli od nemoči. Vzrok pa unoumje po evangeliju JJ.😎
Po evangeliju se boš ti v drek spremenil.
Umrlo je tudi veliko tistih, ki verjamejo ucinkovitosti vladnih ukrepov, ki so cepljeni, ki nosijo maske...
Članek na nivoju facebook komentarja.
Pa še čudežno zdravilo ivermektin je vzel, malo se je pa le ustrašil, da bi lahko bil covid. Pa kaj, ko ga je samo pomagal ubiti. Če si namesto v zemljo zabit v glavo, se pač tako konča.
A to je tako kot da bi mu privoščil kot kakšno sveto imbecilno bitje katero se ima za več od drugih.
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 $ in 29467 $ v zadnjem mesecu google pay doma za 3 ure dela na dan. ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦
Ćlanek za promoviranje bedakov zarot? Vseeno pa izrekam sožalje svojcem. Že drugič. Prvič sem jih, ko sem slišal za njega.
Seveda ne obstaja virus. Ga niso uspeli se NIKJER izolirati. Samo izredni bedaki verjamete v nevarnost te namisljene bolezni.
Pizda,še en dohtar.
Ne boste prekleti aktivisti. Verjela sem vsemu, sledila sem vsemu, držala sem se agende in počela kar ste rekli, bila sem zdrava, vzela sem cepivo in umrla. Ime mi je bilo Katja. Moja zgodba gre v svet in srca brez propagande.
Mark Parhar trditve in razplet: Kronologija: 1) Virusa ni! =>2) Vse je svetovna zarota! => 3) Cepivo je sredstvo za pomor 40% svetovne populacije! => 4) Okužba s corona virusom! => 5) Zbolel z covidom19! => 6) Zdravljenje s Ivermectinom!… ...prikaži več => Odhod onkraj mavrice!
Naravna selelcija. Bk bil in bk ostal. Boh mu nej da dobr, nm pa slab ne !
Naravna selelcija. Bk bil in bk ostal. Boh mu nej da dobr, nm pa slab ne !
še nobenega virusa ni kvazi znanosti uspelo dokazati, niti tistega iz navadne gripe. Kovid so strupi iz zraka, vode in hrane in elektro magnetno sevanje raznih oddajnikov.
In kaj je na spodnji strani ploščate zemlje ?
In, ko koplješ tudi na ploščati zemlji, najprej naletiš na Ivekova forumska trobila, katerih tudi gnojnica ne prežene.
Ebola je tudi strup iz zraka, razno sevanje itd? Težko je verjet kako neumni ste nekateri. Človek je očitno res nastal iz opice nekateri pa mentalno niste napredovali.
Stoychi, hitro poišči kakšnega res dobrega psihiatra, preden bo prepozno! Če boš predolgo čakal, te bo fentalo to, kar si našteval.
Lol, stoychi je povedal v enem stavku več smisla kot opranoglavci v vsem svojem bednem lajfu sledenja schwab agendi.
Poba je napravil napako v korakih ! ! !
https://www.prisluhni.si/2020/12/05/mit-o-mikrobih/
Brcaš v pravo smer, kar je v redu, znanja je zunaj veliko.
Bedaki si pač zaslužijo da umrejo. Svet bo zaradi tega lepši in boljši.