Dokler ne bo civiliziran svet ugotovil, da proti monstrumom ni možno s civiliziranimi metodami, bo civilizacija vedno bolj tonila in bodo nedolžne žrtve. Pika.
V bistvu sistem ni omejeval v ničemer religije DOMA, jo pa jo je vsekakor v JAVNOSTI, kar je edino prav in posredno najbolj pošteno do vseh religij, sekt ... in ateistov. Kaj pa kdo doma počne,če nikomur ne škodi, pa je njegov problem.
Ja itak.. a po tvoje bi morali varnostni organi stati za vsakim musličem in ga čuvati, da ne naredi pizdarijo? Itak so skoraj vsi nagnjeni k temu, če ne odkrito, pa prikrito.
Grška policija naj bi januarja lani našla načrte za napad na bruseljskem letališču in o tem obvestila Belgijce.??????
Ja, njihove so pa razočarane, ko pridejo domov.. ker majo srbe+ hrvate sezonce na delu..
Še sami musliči so rekli EU križu: Demokracija vas bo pokopala.. .-( kar je lepo napisnov knjigi Bes in Ponos..
..in to brez zobi.. :-)
Dokler ne bo civiliziran svet ugotovil, da proti monstrumom ni možno s civiliziranimi metodami, bo civilizacija vedno bolj tonila in bodo nedolžne žrtve. Pika.
V bistvu sistem ni omejeval v ničemer religije DOMA, jo pa jo je vsekakor v JAVNOSTI, kar je edino prav in posredno najbolj pošteno do vseh religij, sekt ... in ateistov. Kaj pa kdo doma počne,če nikomur ne škodi, pa je njegov problem.
Res je. Dom naj ostane tisto najsvetejše in varno zatočišče.
Glede varnostnih služb sem zelo razočaran ,da naših sploh ne omenjam !
Vsem musličem bi bilo potrebno vsako približevanje nevarnim objektom ker so vsi potencialni teroristi!
VSI?, pazi se, da ti slovenski musliči ne razširijo umazani sds ovski šupak
Kdo so "musliči" po tvoje ?? Problem je v državnih organih zagotavljanja varnosti !
jaz bi šel korak dlje in PREPOVEDAL ISLAM v EU! - da ne boste šokirani, američani so to enkrat že naredili, pa se ni noben bunil, niti levičarji!
Tudi tebi si želim, da bi ti musliči razšitili šupak - kreten sds ovski
hahahaha.... idiot tromotorni.
... Idiot turbo-tromotorni.... Ti in tvoji musliči mi ga lahko samo potegnejo.
Ja itak.. a po tvoje bi morali varnostni organi stati za vsakim musličem in ga čuvati, da ne naredi pizdarijo? Itak so skoraj vsi nagnjeni k temu, če ne odkrito, pa prikrito.
ti slovenski nacist, ali sploh maš kaj v gatah -verjetno črveka, dobro je, da imate musliče, vaše žene bodo bolj vesele?????
niti ne, ker volil sem ZL-...budala, ja vem
kokr jst poznam zadeve ima nuklearna svojo varnostno sluzbo, ki je bolje oborozena in usposobljena od slovenske vojske ...
dragec pejt masirat kameljine kemblje nazaj v ZOO!