eno vprašanje glede patrije:dejstvo: janša je bil v času nakupa predsednik vlade republike slovenije1. janša je vedel a ni prejel podkupnine, zakaj ni ukrepal?2. janša je vedel in prejel podkupnino, je treba še kaj dodati?3.janša ni… ...prikaži veči vedel,.. nesposobnost? nezanesljivi ljudje okoli njega? ali preprosto tiščanje glave v pesek...
eno vprašanje glede patrije:dejstvo: janša je bil v času nakupa predsednik vlade republike slovenije1. janša je vedel a ni prejel podkupnine, zakaj ni ukrepal?2. janša je vedel in prejel podkupnino, je treba še kaj dodati?3.janša ni… ...prikaži veči vedel,.. nesposobnost? nezanesljivi ljudje okoli njega? ali preprosto tiščanje glave v pesek...
Pranje možganov.
Pa še to. Planet TV, s takšnimi političnimi udejstvovanji boste izgubili veliko gledalcev!
So že.
Jaz tega splog ne gledam... saj mi ne more nihče nič vsilit kar nočem.
Tudi tvoji komentarji so nekomu z objektivnim pogledom na zadevo kristalno jasni!
Moj komentar gre na komentar od EnBralec uporabnika.
če bo dokumentarec, bo desnica imela razlog za drkanje na njegovo plešo
Ti samo beri demokracijo in poslušaj ognjišče, gnoj ssdssovski
DESNA GAMAD, JEBAL VAS JJ (JAŠAR JAŠARI), NIKOLI NE BOSTE ZAŽIVELI NA OBLASTI,
Imajo levičarski fanatiki žurko na tem forumu?
Dragec ti si pa zelo kulturen,sigurno si opankarjev ritoliznik
Hmm..enopartijski sistem? ..Zastavce in parole so tudi že pripravljene? Kaj pa porečejo v Severni Koreji nad avtorskimi pravicami?
Levakarjem so blizu laž in podtikanja, beseda resnica jim pa požene strah v kosti!
hmmm...zmagal z 100% podporo kot edini kandidat....ne...ni severna korejane... ni 1950
če bo ta oddaja namesto lige prvakov... garantiram, da se bo volitev udeležilo več 1000 ljudi, ki drugače na volitve 100% sploh ne bi šli!
Planet TV je v 49% lasti Telekoma Slovenije, Telekom pa je v lasti države...
Vsi pa povzemajo STA - ki jo kontrolira vlada! Jasno?
Vi pa mu še dodatno reklamo delate?
O Virantu in njegovih lažeh pa še vedno nič?Pa naraščajoča brezposelnost tudi ni tema za Žurnal?