Slovenija /slovenija/komentarji-in-kolumne
245 ogledov

Tudi jaz nočem beguncev v Sloveniji

Komentarjev 154
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mph 13:08 01.september 2015.

O čem ti to? Kaj pa zdaj mešaš jabolka in kamenje? Kot homofob nimaš kaj bolj pametnega počet danes?

• pulse 13:23 01.september 2015.

Jabolka=istospolno usmerjeni, kamenje=begunci. Eno so torej OK, drugi pa NE. Kje je tukaj strpnost do vseh? A nismo vsi enaki? Pač malo druge barve, mavrični torej?

• pulse 13:24 01.september 2015.

Raje imam hvaležnega begunca, kot nestrpnega slovenca...

• erikkk 13:25 01.september 2015.

Sej vete tisto ... za tipkovnico je večina herojev pa pametnih ...

• pulse 13:26 01.september 2015.

Raje imam hvaležnega begunca, kot nestrpnega slovenca...

• pulse 13:32 01.september 2015.

Ti pojdi raje domov spat in pusti, da z begunci ravnajo drugi, ki imajo imajo radi za ljudi ne pa da s svojimi komentarji gojiš nestrpnost slovencev do tujcev, ki so potrebni pomoči... Malo svežega zraka ti bo prav ustrezalo ...prikaži več in kakšen sprehod v gozdu, pa bodo tvoji komentarji postali takoj bolj prebavljivi...

• erikkk 13:33 01.september 2015.

Jst pravim tko če kdo hoče naj jih ima doma 10-20-30...če jih jaz nočem me prosim ne posiljevat pa prepričevat v nekaj kar nočem ...napoved ISIS je bila jasna in glasna, tud zemljevid obstaja ... in ...prikaži več kot migrantom bo cela zadeva še uspela ... zahvaljujoč vsem hudo pametnim ...

• pulse 13:47 01.september 2015.

Draga erikkk: ti misliš, da so tisti zemljevid skupaj spravili tile begunci, ki bežijo pred ISISovimi klalci... to je enako, kot če bi jaz za tebe trdil, da si ti narisala tisti zemljevid, kjer Slovenija sega od Münchna pa do ...prikaži več Malega Lošinja.Namesto LJUBEZNI do ljudi, vidim v večini komentarjev predvsem STRAH. Strah je osnova za nestrpnost, ljubezen pa je osnova za strpnost...

• h3o 14:03 01.september 2015.

tile begunci bodo-ustanovili stranko beguncev slovenije SBS-kandidirali na volitvah in zmagali-postavili mošeje in požgali cerkve-slovence znova zasužnjili, kot so poskušali nekoč turćini

• kapibara 14:24 01.september 2015.

.. so poskušali.. !!!

• stanekos 14:24 01.september 2015.

Bom napisal še enkrat in še 100x, če bo potrebno: slovenceljna ne skrbi, da ga odirajo razne elite domače narodnosti in to za milijarde. Ne. Slovenceljna skrbi, da bo nekdo z drugačno barvo kože, jezija in vere prišel inmu ukradel ...prikaži več 1x1 ograje. Srednji vek je očitno še kako živ. Gremo, motike pa vile pa biblijo v roko, da tega muslimanske barabe ven preženemo za vse večne čase!

• kapibara 14:25 01.september 2015.

Boš dobila ljubezen, kot tuiste dva Ital. upokojenca.. in ženska vodja begun. centra..

• kapibara 14:25 01.september 2015.

torej si prvi, ki jih boš 10 vzel na svoje stroške..!! na dom in jih gostil.. kolko časa..??

• erikkk 14:27 01.september 2015.

Ti vrjem kar češ, drugim pa pust drugim da vrajamemjo v svoje ... naivnost pr men ne pali ...

• stanekos 14:46 01.september 2015.

Ob tvojem vzdevku se spomnim tiste stare latinske modrosti: Nomen est Omen.

• stanekos 14:50 01.september 2015.

Škoda ga je za družbo žvalem. One niso ksenofobne.

• gamma13 14:56 01.september 2015.

trezno razmisljane, ravnokar sem brala v novicah ene kom.Toliko sovrazstva,ksenofobije,nacionalizma na enem tako malem prostoru,kot je Slo..me je dobesedno pretreslo!: V tujini,bi taisti profili bili kaznovani !Zato menim, da v Slo nikoli ne bo sozitja med ljudmi,ki tam zivijo!

• h3o 15:02 01.september 2015.

zakaj ti begunci se ne zatečejo v prvo vbarno državo? ja no, saj se, to je, npr sirijci bežijo v turčijo. Ampak kaj pa tisti ki ''brezglavo'' bežijo čez 10 držav v nemčijo? ali so to begunci? ne to so navadni emigrantje

• h3o 15:06 01.september 2015.

politični kravatajzarji imate preveč denarja na računu in nič ne mislite!Če je sedaj vojna v sloveniji, ali bi zaradi tega bežali na kitajsko?Če bežiš v avstrijo, si begunec, če pa greš na kitajsko si pa emigrant!

• Strickorle Jani 18:48 01.september 2015.

,,politika nima jajc,da bi gdo predlagal kaj takega. Kdor hoče biti solidaren z dezerterji naj jih sprejme na svoj dom in živi z svojimi sredstvi,Moja kljuka vhodnih vrat je namazana z špehom,torej pomagam se ve komu našim ljudem tudi drugih ...prikaži več religij,ki sprejmejo mojo kot enakovredno

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.