Če si videl hrošča, si videl praktično vse poršeje, ki so podedovali to "lepoto". Bmw z onimi brki in brado do tal je ena velika dizajnerska spaka. Na prvi sliki pa ferrari iztopa, pa še kak bolj egzotični Italjanček fali… ...prikaži več ter še kakšen McLaren ne bi bil viška, a ne?
Slaba stran teh z močjo prehranjenih avtov je v tem, da na takih prireditvah porabijo en komplet gum, katerih delcih ostanejo v okolju. Pa ne samo, da so neverjetni porabniki goriva, temu primerna je tudi poraba zraka, ki je potreben… ...prikaži več za izgorevanje tolike količine goriva. Zraven pa gre še onesnaževanje okolice z zvokom.
Sem motorist, toda Akrapovičevega rjovečega sranja moj BMW nikoli ne bo videl...
Motoristi so luksuz, onesnažujejo okolje z bencinskimi hlapi in akustično. Ukiniti motorje. Ukiniti vse kar ima več kot 100 konjev. Ukiniti avione. Ukiniti levičarje in NVOje. Ukiniti svet, naj živijo dinozavri. :)))
Zakaj so na večini slik v ospredju grda nemška jajca?
Kakšna so pa lepa jajca? Na plan z njimi! Retorično ne fizično.
Če si videl hrošča, si videl praktično vse poršeje, ki so podedovali to "lepoto". Bmw z onimi brki in brado do tal je ena velika dizajnerska spaka. Na prvi sliki pa ferrari iztopa, pa še kak bolj egzotični Italjanček fali… ...prikaži več ter še kakšen McLaren ne bi bil viška, a ne?
In zakaj jajca? Ker praktično ni oblikovnih spremeb in je novo jajce enako kot prešnje ali 10 generecij nazaj!
Slaba stran teh z močjo prehranjenih avtov je v tem, da na takih prireditvah porabijo en komplet gum, katerih delcih ostanejo v okolju. Pa ne samo, da so neverjetni porabniki goriva, temu primerna je tudi poraba zraka, ki je potreben… ...prikaži več za izgorevanje tolike količine goriva. Zraven pa gre še onesnaževanje okolice z zvokom. Sem motorist, toda Akrapovičevega rjovečega sranja moj BMW nikoli ne bo videl...
Motoristi so luksuz, onesnažujejo okolje z bencinskimi hlapi in akustično. Ukiniti motorje. Ukiniti vse kar ima več kot 100 konjev. Ukiniti avione. Ukiniti levičarje in NVOje. Ukiniti svet, naj živijo dinozavri. :)))