Slovenci se zanimajo za delo in perspektivne reči,ne tukaj jih ni,od žensk pa dve osebno poznam,skratke brezdelnice.Vse kar znajo so mobiteli,dolgi nohti in ...
Folk pa to je namen te oddaje, da so notri same konfliktne osebe, da se dogaja. Požvižgajo se POP-ovci na gledalce. Za njih je važno samo dvoje. Da se notri dogaja in da padajo glasovi (evri) v njihov mošnjiček.
hahahahaha , kaj se pritozujete nad narodnostno sestavo, ocitno imajo juzni bratje vec jajc , prijavite se :))))gledal boste pa vsi ki tu komentirate, sem 100%
Kot sem ze omenil ne gre za jajca fritolin,Slovencev je že zelo malo in Slovenci hodijo v sluzbe,so delavni in ne tile ki so prišli spat sem,kar počnejo tudi doma in vlečejo socialne.
Slovenci se zanimajo za delo in perspektivne reči,ne tukaj jih ni,od žensk pa dve osebno poznam,skratke brezdelnice.Vse kar znajo so mobiteli,dolgi nohti in ...
Brezveze, sama jugovina.
a to je Big Brother ex Juge?
od 13-ih tekmovalcev 3 slovenci...še migrante not naselite, kreteni južnjaški...
Sam res, lol, prov šu sm brat če je to slovenski al kak balkanski big brother hahaha. Bog pomagaj.
Po čem je tale Big Brother bolš, kot azilni domovi na Vrhniki, v Šenčurju, Kidričevem ... ??? Sam vprašam :))
Folk pa to je namen te oddaje, da so notri same konfliktne osebe, da se dogaja. Požvižgajo se POP-ovci na gledalce. Za njih je važno samo dvoje. Da se notri dogaja in da padajo glasovi (evri) v njihov mošnjiček.
ni važno kdo je notri,ampak je to čista bedarija in idiotizem
hahahahaha , kaj se pritozujete nad narodnostno sestavo, ocitno imajo juzni bratje vec jajc , prijavite se :))))gledal boste pa vsi ki tu komentirate, sem 100%
HE HE HE super komentar... boš pa dobil velik minusov.
Pa bi se prijavil slovenceljček
hahahehehhihihihohohhuhuhu............
Nisi dosti drugačen s tvojim komentarjem!!
Ne da so sami južnjaki notri-itak je res a dejstvo je da v Sloveniji skoraj ni več čistih Slovencev-vse ić,ić ,kar je zelo žalostno.
Res je sam čefuraj,lokali,televizija,socialne ustanove,razen v športu nas je še nekaj pravih Slovencev,zaenkrat.
Res je sam čefuraj,lokali,televizija,socialne ustanove,razen v športu nas je še nekaj pravih Slovencev,zaenkrat.
Kot sem ze omenil ne gre za jajca fritolin,Slovencev je že zelo malo in Slovenci hodijo v sluzbe,so delavni in ne tile ki so prišli spat sem,kar počnejo tudi doma in vlečejo socialne.
Tukaj dobijo nekaj plačano od POP-TV,one zunaj pa plačujemo mi ki delamo v tej državi.
kamorkol pogledaš sami imigranti...
Lani je bil slovenski big brother v srbiji,sedaj pa je južnjaški big brother v Sloveniji :)