Praznično darilo bi bilo če bi vse pokradeno vrnil ( Tud SD bi se temu lahko pridružil ), povečal nadzor nad kršitvami in ustrezno preprečil mešetarjenje z raznimi davčnimi oazami. ko bodo enkrat spet na oblasti. E to bi bilo darilo.
pozabljaš, da je Jelinčić podtaknjenec, ki je več kot 10 let farbal Slovence, da so ga volili in mu omogočali samopromocijo in lep kupček davkoplačevalskega denarja!!
Ko bo prišel na sceno takšen, ki se ga bodo strički, dilerji in stara garda kontinuitete bali in ga sovražili, ter nanj naščuvali vse novinarje, bom vedel, da je dober in tisti pravi. Zaenkrat pa te atribute izpolnjuje… ...prikaži več le Ivan Janez. Pač kakršen je, lep, grd za nekatere. Ampak kot je dejal Deng Xiao Ping, ni važno kakšne barve je mačka, važno je, da lovi miši....
Jaz sem pa upal, da so storili skupinski samomor! Slovenija bi bila zelo srečna!
Jaz sem pa upal, da so storili skupinski samomor! Slovenija bi bila zelo srečna!
Praznično darilo bi bilo če bi vse pokradeno vrnil ( Tud SD bi se temu lahko pridružil ), povečal nadzor nad kršitvami in ustrezno preprečil mešetarjenje z raznimi davčnimi oazami. ko bodo enkrat spet na oblasti. E to bi bilo darilo.
Goni se ti in tvoji idioti u 3 LPMM !
Prijatelj nisem ti jaz kriv niti Žurnal , če si svojega ljubljenega pleškota predstavljaš, da ima še zmeraj 35 let in pol več las na glavi .
Izraz na obrazu , je lahko samo psiho-fizično , povdasrek na psiho , stanje lastnika
Drkaj si kur...c , psiho enocelični !
Pa še ti se jim pridruži, nič škoda !!
Mi lahko poveš, koliko let je bil Brko Stanovnik predsednik stranke ZZB NOVJ preden so zaradi senilnosti izvedli puč v stranki?
pozabljaš, da je Jelinčić podtaknjenec, ki je več kot 10 let farbal Slovence, da so ga volili in mu omogočali samopromocijo in lep kupček davkoplačevalskega denarja!!
Težko je biti realen, ko ti bije komunjarsko srce !! Tvoja perspektiva pač !!
Mumpo pač sanje bebastega enoceličarja !
sem prepričan, da boste na eni in edini resnični TV našli zagotovo kakšno lepšo družinsko sliko .. pa tam dr*ite na sliko
Ni ga idiotizma ,ki ga slovenceljni ne premorejo !
Ne bi raje konkretno komentiral moje navedbe? Ah, ja, mi je jasno, guru teachings.
Tu pa tam kakšno v svoji neverjetni omejenosti celo zadaneš. Ali pa tudi ne. Priznaj, da si slučajno tokrat zadel? :-)
SDS-u tudi ta skladba ne pomaga vec, utonila je v večni spanec. R.I.P. SDS
Janša na prvi strani - masturbacija zagotovljrna!!
Kaj ga dela religija, si ti klasičen primer.
Ko bo prišel na sceno takšen, ki se ga bodo strički, dilerji in stara garda kontinuitete bali in ga sovražili, ter nanj naščuvali vse novinarje, bom vedel, da je dober in tisti pravi. Zaenkrat pa te atribute izpolnjuje… ...prikaži več le Ivan Janez. Pač kakršen je, lep, grd za nekatere. Ampak kot je dejal Deng Xiao Ping, ni važno kakšne barve je mačka, važno je, da lovi miši....