zakaj?...Janša ima lepo ženo, letom primerno, je zdravnica, kultivirana in inteligentna...skratka dostojnen par...pri teh tvojih je pa vse prej kot dostojno in normalno...
kdaj je pa dovolj? 5 let, 10let. boljsi odnos ko si imel, prej prebolis. bolj neresen odnos, dlje se utapljas. marcel ni vec mlad in sreckovic. privoscim mu.
Ne vem zakaj takšna galama, če pa je med nima le 30 let razlike in niti rekorda nista podrla nobenega!? Poleg tega je le vprašanje časa ali bo on prej omagal ali se bo ona naveličala!? A boste potem tudi… ...prikaži več tak cirkus zganjali? Ha, ha, ha...
Marcel me ne zanima, ker je zelo nasilen komunikator in se morajo vsi strinjati z njim ali pa jih vrta in vrta...in ni etičen novinar, ker je politično opredeljen. Prav tako njegova punca ni padla daleč od drevesa. Dr. Novaka… ...prikaži več sem imela za kulturnega človeka, upala sem, da je demokrat, pa tudi ni. Po poslušanju njegove kvantaške, spolitizirane poezije in izpadov družno z Makarovičevo, pa me je čisto minilo.... Smo ljudje, ki res pričakujemo kulturen in odprt dialog in iskanje dobrih rešitev..
Mladostniki, privrženi onaniranju so pa danes zelo zgovorni. Marcel je za razliko od vas šarmanten, zrel in razgledan možakar v najboljših letih in lahko za razliko od vas dejansko izbira med dekleti. Vam pa ostanejo le mediji, med katerimi si… ...prikaži več najdete kakšno in se potem prepustite domišljiji. To je vaš maksimum.
Macel je z njenim očetom vrstnik...mmm 🤮
Nekateri rabijo mamico, drugi pa rabijo očija
Ivan Janez Jajo ima tudi mlajše meso rad, ne res?
dejte bruhat se pri jansi😂
zakaj?...Janša ima lepo ženo, letom primerno, je zdravnica, kultivirana in inteligentna...skratka dostojnen par...pri teh tvojih je pa vse prej kot dostojno in normalno...
Tudi Marcel ima lepo, kultivirano, simpatično, inteligentno in še nadarjeno žensko. Naj se imata rada.
@Soljatar...Janša ima lepo ženo, letom primerno... saj je samo 20 let mlajša od Janeza, ha, ha, ha...
Kaj je pizdeki klerofašistični...Po vaše bi bilo bolj sprejemljivo, da natepava deški pevski zbor, kot je to običajno v vaših krogih...
NAJ SE IMATA RADA, NAJ BOSTA SREČNA. KAJ TEGA STAVKA NE PREMORETE? GROZNI SLOVENCI STE.
A z mlajšo ni šlo ?
kaksni komentarji. ona se je odlocila in polnoletna sta. resujte raje svoje zavozene zakone oz odnose
Naj takšne bedarije obdržita zase pa bo.
Naj bosta srečna! Bi pa samo pripomnila, da ni rabil prav dolgo, da si je po ženini smrti našel novo.
kdaj je pa dovolj? 5 let, 10let. boljsi odnos ko si imel, prej prebolis. bolj neresen odnos, dlje se utapljas. marcel ni vec mlad in sreckovic. privoscim mu.
Ne vem zakaj takšna galama, če pa je med nima le 30 let razlike in niti rekorda nista podrla nobenega!? Poleg tega je le vprašanje časa ali bo on prej omagal ali se bo ona naveličala!? A boste potem tudi… ...prikaži več tak cirkus zganjali? Ha, ha, ha...
sej če ima ta ženska tko prtegnenga fotra kot je un Boris A.Novak, niti ni čudno da je enga Štefančiča snela...en bl prtegnen k drug...
Marcel me ne zanima, ker je zelo nasilen komunikator in se morajo vsi strinjati z njim ali pa jih vrta in vrta...in ni etičen novinar, ker je politično opredeljen. Prav tako njegova punca ni padla daleč od drevesa. Dr. Novaka… ...prikaži več sem imela za kulturnega človeka, upala sem, da je demokrat, pa tudi ni. Po poslušanju njegove kvantaške, spolitizirane poezije in izpadov družno z Makarovičevo, pa me je čisto minilo.... Smo ljudje, ki res pričakujemo kulturen in odprt dialog in iskanje dobrih rešitev..
Upam, da bo Marcel tole znal dobro servisirati. Mlada mašina se vrti na visokih obratih. Da ne bo Marcel sam zaribal...
Še ena,ki ga bo izkoristila v svoje namene,daš nč ne boli,pa si takoj v medijih
Mu je bla za vzor zgodba od Korrrrelna hči, sam da jr pa una starga deda vzel..
Mislim, da bi blo boljš, če bi mal začel razmišljat kakšen bo pogreb, kot pa, da se ukvarja z mladinkami??
Mladostniki, privrženi onaniranju so pa danes zelo zgovorni. Marcel je za razliko od vas šarmanten, zrel in razgledan možakar v najboljših letih in lahko za razliko od vas dejansko izbira med dekleti. Vam pa ostanejo le mediji, med katerimi si… ...prikaži več najdete kakšno in se potem prepustite domišljiji. To je vaš maksimum.
ogabno in bolano...
pose totalno zavozen posameznik
Pedofilija v cerkvi je ogabna, ne pa ljubezen dveh odraslih oseb.
ljubezen ja haha...
Levičarska sodrga hlepi po mladem mesu. Ogabno in nagravžno.
Maš prav desni spreobrnjenec Janez si je našel samo 20 let mlajšo! Si moreš zamislit servisirat 30 let mlajšo, ha, ha, ha...
za kozlat...leviačarji so res popolnoma brez morale...
Tistega svojega v Argentini poglej.