Ne vem no, kje iz slike je razvidno, da ne gre za pač navadno garderobno omaro, ampak za luksuzno. Moja omara izgleda bolj urejeno, samo da pač v njej ne visi obleka z bleščicami.
evo pride ena frida in vse pokvari ... pa kakšna garderoba ... kdo se sploh ukvarja z omaram? ... babe, kdo pa drug, dedci pa malo potrebni, pa kdo bi o tem ... smešno
Pritlehna in neokusna samohvala ,,ženščeta'', ki se okorišča ob naivnosti moških, ki niso sposobni sfurati prve osnovne družine, ki jo sedaj zanemarjajo.
Sem že večkrat napisal. Pred meseci je bil objavljen filmček, ko Tina v kopalkah - snemano od zadaj, leze v kopalno kad. In res, če zapreš oči, tudi sam poleg nje lezeš v kopalno kad. Ne bi verje, če ne… ...prikaži veče bi bile hlače mokre.
Avtor je ta prispevek prilepil zgolj zaradi avtivistov. Morajo koristno zaključiti delavnik. Tina pa itak, namenoma provocira in se brezplačno oglašuje. Videti je, da to odlično obvlada.
Uboga reva, nima se s čim v življenju pohvalit razen z omaro kičastih sponzorskih cunj.
Nikjer se ne vidijo napisi firm na majcah..... Kaj si mislil pod ''sponzor''???
Prav zanima me koliko je bil ''rejting'' PV pred in po objavi te novice? Nekateri trdijo, da mu odnese več kot četrtino...
Pa kaj ji je treba razkazovat omaro? A je kaj posebnega????
Verjetno je nekje v kotiču omare prikrit luzer Magnifiko, iluzionist Zoki pa mu asistira, nekje med spodnjim perilo,.
trolasta tinca,kaj dela? jokca na svojem profilu.
Ne vem no, kje iz slike je razvidno, da ne gre za pač navadno garderobno omaro, ampak za luksuzno. Moja omara izgleda bolj urejeno, samo da pač v njej ne visi obleka z bleščicami.
obleke z bleščicami nosijo tisti, ki drugega nimajo kaj pokazat.
evo pride ena frida in vse pokvari ... pa kakšna garderoba ... kdo se sploh ukvarja z omaram? ... babe, kdo pa drug, dedci pa malo potrebni, pa kdo bi o tem ... smešno
Pritlehna in neokusna samohvala ,,ženščeta'', ki se okorišča ob naivnosti moških, ki niso sposobni sfurati prve osnovne družine, ki jo sedaj zanemarjajo.
Niti v Afriki ne najdes „First jebo“, ki bi kazala kisto z svojimi gatami. Aja, tam gate sploh nimajo…
Veš v Afriki partnerji vedo kje jim je mesto, pri nas pač mora PV najti svoje, kajne?
golazen primitivna balkanska...marš...
čefurka iz novih jarš..nikoli ne boš del elite pa če imaš za miljon ojrov nakita obešenega na sebi...lajdra pač...
Bi si ja slikala še usrane gate, packa nemarna.
Joške ven.
Nima kaj ven dat :)
po vsem tem sranju bi bilo zanimivo videte al doživeti, kdo bo ali je naslednji ... da ne rečem kaj
Eni pač kažejo omare, ker drugega na žalost nimajo kaj za pokazat.
Oprostite, mene pa dobesedno serijske priležnice ne zanimajo....Čisto zares ne. Sram me je, da se kaj takega sploh omenja.
že po boljših smo scal...
Pokazala vam je omaro. Bo tudi svojo znucano muco?
Sem že večkrat napisal. Pred meseci je bil objavljen filmček, ko Tina v kopalkah - snemano od zadaj, leze v kopalno kad. In res, če zapreš oči, tudi sam poleg nje lezeš v kopalno kad. Ne bi verje, če ne… ...prikaži veče bi bile hlače mokre.
A lahko tudi kakšna slika v bikinkah?
Avtor je ta prispevek prilepil zgolj zaradi avtivistov. Morajo koristno zaključiti delavnik. Tina pa itak, namenoma provocira in se brezplačno oglašuje. Videti je, da to odlično obvlada.
Meni je pa Tina čist v redu, fovšija pa na vrvici, Tamarinih modrcev, ne spodnjega perila, ki ga sploh ne nosi,…
a maš keš za eno noč? ... pa sej mnogo boljše ponudbe