Šport
1096 ogledov

Težave s prenosi zaradi 'klavrnega finančnega stanja' na RTV Slovenija

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Ender3 17:29 21.junij 2024.

    Odgovorni vidijo rešitev javnega zavoda v dvigu prispevka za svoje ne/delo. Da je zavod kadrovsko predimenzioniran, neučinkovit in slabo organiziran pa nikogar ne obremenjuje. S kakšnimi plačemi se ponašajo nikogar ne briga. Vsak mesec porabijo samo za obračun potnih stroškov ...prikaži več več kot 1, 7 miljona €. Posameznik tako prejme 7OO € samo iz tega naslova. In kakšne so samo odpravnine tistih, ki zapuščajo to ustsnovo. Za nameček pa gledalcev vsiljujejo toliko oglasov, kot komercialna konkurenca.

  • roman66 06:57 22.junij 2024.

    nacijonalko je treba ukinit ima 3 programe pa kdo to še sploh gleda

  • Avatar Jašna53
    Jašna53 21:16 21.junij 2024.

    Vodja službe za dostopnost programov Radiotelevizije Slovenija Mateja Vodeb?? Dokler bodo imel na plačnem seznamu takle kader bodo vedno v minusu! Takole vodjo zaposlit v enoti čistilk in pomivalk šip, ne pa, da se podobnih profilov pase še in še! ...prikaži več! Odpravnine enormne, potni stroški enormni, 90% oddaj pa ima oznako ZNOVA in sedaj hočejo več denarja od nas, nek se gonjo u PM!!

  • oneh 17:20 21.junij 2024.

    Kasirajo 120+ milijonov letno z obveznim haračem. Poleg pride še denar od prenosov in avtorskih praviv. Reklam je več kot na POP TV in ostalih TV skupaj pa nimajo keša za prenos prvenstev. Le od kod pa ŠportT klubu denar, ...prikaži več ko nima naročnin pa reklam je le za vzorec? Mogoče zato, ker se tam ne bavijo z depolitizacijo in nimajo svobode in levaki- a še plešete?

    • Ender3 17:37 21.junij 2024.

      oneh tvoj komentar bi všečkal, če ne bi kot obvezno prilepil zadnji stavek. Svobodomiselnost je pravica in ne privilegij neke politične opcije..Depolitizacija pa mantra tistih, ki niso na oblasti. Mnogi, ki bi morali biti depolitizirani so na Rtv ostali politizirani ...prikaži veči in nedotaknjeni. In zaradi tega je bil Z.Martič odpoklican..

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.