Korupcija v samame vrhu EU je popolnoma jasna. dajmo mi nekaj Hrvaškega prodajati pod svojim imenom, v upanju, da do tožbe pride, me prav zanima rezulztat tožbe.
še nekaj "blajo" v sloveniji pada dež pri vas na hrvaškem pa "kiša" v sloveniji rečemo tem škodljivim školjkam vrtači " pri vas v hrčakriji pa prstaci lp
Kolikor je meni znano, je v EU trenutno prepovedan samo v AT. DE je recimo ratalo podaljšat do konca leta 23 čeprav je zadnji rok v EU konec leta 22...
Čestitke Židanu. Sedaj pa pričakujem od vrlih "raziskovalnih" novinarjev, da Židana privlecejo pred mikrofon za komentar. Vprašajo naj ga tudi, zakaj je za Hrvate podpisal soglasje, da lahko še 30 let uporabljajo ime Kranjska klobasa
Ojoj, to bo same hvala, kao da je on vse uredil v korist Slovenije. Mislim da bi moral biti kazensko in materjalno odgovoren za njegove napake, ne samo politično, pa vsi ti tipi njemu podobni. Tako pa vsi nekaj bluzijo… ...prikaži več in še dobro so plačani. bruh
Izgubili smo teran in kranjsko klobaso, fructal, banke gredo madžarom, lesna industrija oz. gozdovi in les gredo avstrijcem, nam pa ostane samo še prst v rit.
Bravo Židan! Komunisti ste največji sovražniki Slovenije. Izkoriščate jo, ponižujete jo, zadolžujete jo in ponižujete tudi njene avtohtone prebivalce. Za vas je več vreden vsak migrant in priseljenec, kot domači človek. Nas imate samo za plačevanje vaših rabot.
Teran je iz trte refošk ki raste na rdeči zemlji,in če hrvati nimajo rdeče zemlje ne morejo imeti terana ampak je zgolj refošk ,kaj se mate sploh za kregat okrog vina,ve se kje je dober teran pa če ga cel svet predelava
ma "jaka"drzava res...saj priseljenci imajo vec pravic in ugodnosti kot mi ,tako da zaradi mene lahko komplet drzavo prodajo komur hocejo,,saj so itak tujci že vse dobrega pokupili kar je se bilo vrednega...
Janša, tudi tvojim podrejenim se smeje. Namesto, da bi podprl Slovenijo, se ti smeji, da so kao tvoji predhodniki " zaje...). Res imamo pravega Slovenca na vrhu, sram me je!
Korupcija v samame vrhu EU je popolnoma jasna. dajmo mi nekaj Hrvaškega prodajati pod svojim imenom, v upanju, da do tožbe pride, me prav zanima rezulztat tožbe.
recimo školjke vrtače "pod imenom piranski prstaci"hrčkom se bo tisto sekundo zmešalo
Prstaci so zaščiteni in njihovo nabiranje je prepovedano. Tako v SLO kot v HR.
blayo KAKO SE REČE TEM ŠKOLJKAM V SLOVENIJI ????? so morda klapavice??????hrček bedasti
še nekaj "blajo" v sloveniji pada dež pri vas na hrvaškem pa "kiša" v sloveniji rečemo tem škodljivim školjkam vrtači " pri vas v hrčakriji pa prstaci lp
Kaj si se pa razburu zdej? Ne vem zakaj bi glede škodljivih školjk kdo delal kažin?
Za to je odgovoren osemenjevalec prašičev iz SD
Na zdravje Židaniću, govno nesposobno.
Za koliko pa so bogatejši posamezniki?
totalno nesposobni levaki.
Važno da je pred leti podaljšal uporabo karcenogenega glifosata, da "zaščiti" slovenskega kmeta.
Kolikor je meni znano, je v EU trenutno prepovedan samo v AT. DE je recimo ratalo podaljšat do konca leta 23 čeprav je zadnji rok v EU konec leta 22...
Vse čestitke torbičarju Židanu !
Čestitke Židanu. Sedaj pa pričakujem od vrlih "raziskovalnih" novinarjev, da Židana privlecejo pred mikrofon za komentar. Vprašajo naj ga tudi, zakaj je za Hrvate podpisal soglasje, da lahko še 30 let uporabljajo ime Kranjska klobasa
Ojoj, to bo same hvala, kao da je on vse uredil v korist Slovenije. Mislim da bi moral biti kazensko in materjalno odgovoren za njegove napake, ne samo politično, pa vsi ti tipi njemu podobni. Tako pa vsi nekaj bluzijo… ...prikaži več in še dobro so plačani. bruh
Kazensko ne more bit. Na podlagi česa bi ga ti kazensko preganjal?
Izgubili smo teran in kranjsko klobaso, fructal, banke gredo madžarom, lesna industrija oz. gozdovi in les gredo avstrijcem, nam pa ostane samo še prst v rit.
Ja, roke si bo treba več in bolje umivat.
Delamaris, MIP, Heineken kupil Laško ter Union, francoski Lactal ali kaj je že ima Ljubljanske Mlekarne in celo hrvaški Dukat čez, in še in še.
Nasi se na vse pretege borijo proti konkurenci...se bojijo da ga ne bodo uspeli vec tociti po 5€ ????
Se vidi da ga ni slovenca v slovenski politiki, nagonsko vsak svoji domovini pomaga.
Bravo Židan! Komunisti ste največji sovražniki Slovenije. Izkoriščate jo, ponižujete jo, zadolžujete jo in ponižujete tudi njene avtohtone prebivalce. Za vas je več vreden vsak migrant in priseljenec, kot domači človek. Nas imate samo za plačevanje vaših rabot.
Mirror, no, s tem se ne bi strinjal.
BRAVO LOPOVSKE NESPOSOBNE BUDALE
V čem je pa problem?
Njegova vrlina je to saj svinjsko farmo je tudi uničil, panvito
Mene bolj kot ime zanima, kako ga sploh znamo tržit. Če nas skrbi, da ga bodo zdaj Hrvati kaj lažje/bolje tržili, potem nas skrbijo napačne reči...
Teran je iz trte refošk ki raste na rdeči zemlji,in če hrvati nimajo rdeče zemlje ne morejo imeti terana ampak je zgolj refošk ,kaj se mate sploh za kregat okrog vina,ve se kje je dober teran pa če ga cel svet predelava
Komunisti zapravili Trst in Gorico njihovi potomci pa klobaso in Teran,to rdeča je resnica.
Nobene škode ne bo, če odhojsaš pod štrbunk, obeta se izliv dnevna doze, ki bo tvoje kretenizme povzdignila na višji nivo od premetavanja slame.
resnica, namaži si voziček in prilepi še par pamfletov o volitvah, pezdetek, he,he,he, revše
Če ne bi bilo komunistov, danes po vsej verjetnosti ne bi imeli lastne države. To kako ravnamo z njo, je pa druga zgodba.
ma "jaka"drzava res...saj priseljenci imajo vec pravic in ugodnosti kot mi ,tako da zaradi mene lahko komplet drzavo prodajo komur hocejo,,saj so itak tujci že vse dobrega pokupili kar je se bilo vrednega...
Janša, tudi tvojim podrejenim se smeje. Namesto, da bi podprl Slovenijo, se ti smeji, da so kao tvoji predhodniki " zaje...). Res imamo pravega Slovenca na vrhu, sram me je!
Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun
Židan je po karakterju zelo podoben Bratuškovi. Samovšečnost, vsevednost in pretirana bolezenska ambicioznost. Zato pa nista uspela.
Meni se Žida nikoli ni zdel pretirano ambiciozen.