Saj ni čudno,da so drva mokra in nekvalitetna,peljite se na pohorje in boste sredi poletja doživeli,kako podirajo drevesa.Naši starci,so drevesa podirali pozimi,ko les miruje,ne pa v največji vegetaciji,zato so drva nekvalitetna in neprimerna za kurjavo,zniža pa se tudi kalorična vrednost… ...prikaži več drve,zato niso vredna te cene,ki jo prodajalne držijo.Pa še zavajajoča prodaja, na paleti je namreč 1,7m drv,prodajajo pa jo za 2,0m,ker bi naj bila zraven paleta.
drži od Martinovega pa nekje do polovice februarja, zadnji čas. Po 15.8. pa iz hoste vlečt. Jaz sicer podrem, oklestim razžagam in skolem, ter pospravim, večina pa avgusta ven vleče.
To je najboljše delo, ki ga Google zdaj plačuje. Prvi mesec sem 3 ure na dan prejel 29.736 dolarjev za delo. Začel sem pred štirimi meseci in takoj domov prinesel vsaj 7835 do 9454 dolarjev na teden.
------- >>>> www.WebWork3.Com
Saj ni čudno,da so drva mokra in nekvalitetna,peljite se na pohorje in boste sredi poletja doživeli,kako podirajo drevesa.Naši starci,so drevesa podirali pozimi,ko les miruje,ne pa v največji vegetaciji,zato so drva nekvalitetna in neprimerna za kurjavo,zniža pa se tudi kalorična vrednost… ...prikaži več drve,zato niso vredna te cene,ki jo prodajalne držijo.Pa še zavajajoča prodaja, na paleti je namreč 1,7m drv,prodajajo pa jo za 2,0m,ker bi naj bila zraven paleta.
drži od Martinovega pa nekje do polovice februarja, zadnji čas. Po 15.8. pa iz hoste vlečt. Jaz sicer podrem, oklestim razžagam in skolem, ter pospravim, večina pa avgusta ven vleče.
drva se prodajajo brez ddv, pri trgovcu pa z ddv, kar je ogromna razlika
Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com
NAJBOLJŠE SO KANGLERJEVE HVALA ,DA TE IMAMO BOM TE VOLA
051267967 kliči in naroči, širša oklica lj
To je najboljše delo, ki ga Google zdaj plačuje. Prvi mesec sem 3 ure na dan prejel 29.736 dolarjev za delo. Začel sem pred štirimi meseci in takoj domov prinesel vsaj 7835 do 9454 dolarjev na teden. ------- >>>> www.WebWork3.Com
Vabim vas v zasebni slovenski seks klub - http://lady4.fun To je najboljši kraj za iskanje spolnega partnerja! Čakam vas tam :)